Život ga nije mazio

Tužna ispovijest mladića iz Supertalenta: "Roditelji su me napustili kao dijete, a teška bolest uzela mi je i brata"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Valentino Zec svojom tužnom životnom pričom ganuo je mnoge. Sa samo 11 godina napustili su ga roditelji, a onda mu je život zadao novi udarac. Teška bolest uzela mu je život 11 godišnjeg brata.

Valentino Zec jedan je od kandidata Supertalenta čija će vas životna priča dovesti do suza. Simpatičnog 22-godišnjaka iz  okolice Lekenika život nije mazio. Sa samo 11 godina roditelji su ga napustili nakon čega je Valentino završio u domu za nezbrinutu djecu.

Roditelji ga otjerali iz kuće

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

"Na početku mi je bilo jako teško, ali sve sam nekako prebrodio uz profesore i odgojitelje. U domu sam bio do 18 godine. Kad sam izašao vratio sam se roditeljima, ali oni su me istjerali iz kuće", sjeća se Valentino.No, nevoljama tu nije bio kraj. Sa samo 11 godina od tumora jetre preminuo mu je brat kojem je Valentino posvetio svoj nastup u Supertalentu.

I dan danas nedostaje mu neopisivo, a ne prođe ni dan da mu ne uputi molitvu. Jer upravo je vjera ono što mu daje snage za dalje. "Svako jutro prolazim pored groblja, stanem, prekrižim se i pomolim za njega. Bilo mi je jako teško kad me napustio", govori Valentino. Još mu je teže padalo to što svog brata nije mogao vidjeti posljednjih dana njegova života. "Tata mi je branio da ga vidim. To mi je bilo najteže", otkriva 22-godišnjak koji nam kaže da ga je smrt brata kojemu je tada bilo samo 11 godina u potpunosti promijenila.

Smrt brata velika mu je pouka

"Bio sam loš čovjek. U domu sam radio svakakve gluposti. Pušio sam marihuanu, radio probleme, a ni provale mi nisu bile strane. Odlazak brata bila mi je jedna velika pouka", ističe Valentino.

Nakon niza udaraca koje mu je život zadao Valentio je krenuo od nule. Sada živi kao beskućnik, a jedino utočište mu je, kako kaže, "malena gajbica" na napuštenoj farmi. "Najveći problem mi je trenutno što nemam osobnu jer nemam gdje prijaviti adresu prebivališta. Zbog toga ne mogu naći posao pa se snalazim s povremenim poslovima na građevini ili u šumi", kaže Valentino.

Iako ni dan danas ne zna zbog čega su ga roditelji ostavili, on im to ne zamjera ni najmanje. "Nije mi jasno zbog čega su mi to napravili, no ne ljutim se više na njih. Volim ih više nego bilo što", kaže Zec koji je s biološkim roditeljima rijetko u kontaktu. Znaju se sresti na ulici, uljudno se pozdrave i nastave svatko svojim putem. No, bez obzira na sve nedaće koje su ga zadesile optimizam ga nikada nije napustio. "Ne zamaram se lošim stvarima. Sretan sam čovjek. Živ sam i zdrav, a to je najbitnije", zaključuje Valentino.

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima, a cijelu epizodu možete pogledati OVDJE.

Supertalent pratite i na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene