ruši predrasude

Iznenadio roditelje neočekivanom odlukom: "Htjeli su da igram nogomet, ali..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Plesač iz Gunje osvojio je simpatije gledatelja Supertalenta. Vjekoslav Didović otkrio nam je susreće li se s predrasudama zbog plesa, ali i koristi li ga pri zavođenju.

Vjekoslav Didović napravio je pravi spektakl na pozornici Supertalenta. Nakon maestralnog ulaska na motoru, ovaj 28-godišnjak iz Gunje žiriju se predstavio neočekivnom točkom – orijentalnim plesom. Kako se zaljubio u ples, što mu je ples sve donio u životu, ali i kakve su bile reakcije njegovih bližnjih, Vjekoslav je otkrio za DNEVNIK.hr.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

"Plesmom se bavim čitav život. S 10 godina krenuo sam u plesnu školu. Plesao sam latino plesove, ali i folklor", govori Vjekoslav. Njegova odluka da upiše plesnu školu nemalo je iznenadila njegove roditelje.

"I mama i tata bavili su se nogometom, oboje su bili i u vojsci. Htjeli su da nastavim njihovim putem i da upišem nogomet, no nisam htio. Sam sam po sebi jako tvrdoglav pa me nisu ni pokušali odgovoriti od plesa", kaže Didović i dodaje da njegovi roditelji nisu očekivali da će krenuti u tom smjeru.

Unatoč tome što se ne bavi zanimanjem tipičnim za muškarce, na meti predrasuda nikada se nije našao. "Nikada se nisam našao u nekoj neugodnoj situaciji. Ples mi je pomogao da steknem jako puno samopouzdanja. Otvorio mi je milijun vrata i upoznao me s pravim prijateljima", kaže Vjekoslav.

Jedini problem u društvu predstavljaju mu teme vezane uz nogomet. "Nogomet me ni najmanje ne zanima i uopće ga ne razumijem. Kad dečki u društvu komentiraju nogomet, ja samo gledam", kaže Vjeko.

Inače radi kao instruktor plesa za jedan animacijski klub, a plesu podučava i muškarce i žene. "Naravno da je više žena. To je uvijek problem jer žene dominiraju u plesnim školama. Trenutno imam negdje oko 70% žena i 30% muškaraca u grupi", otkriva Vjekoslav. Osim što radi ono što voli, svoj talent ponekad koristi i u ljubavne svrhe. "Naravno da zavodim plesom. Ples tome i služi", iskren je Didović.

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima.

Supertalent pratite i na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene