Oduševio na Supertalentu

Doselio se iz Argentine u Hrvatsku! Za život zarađuje svirkom po tramvajima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Simpatični Juan dolazi iz Argentine, porijeklom je iz Italije, a živi u Zagrebu sa svojom suprugom. Otkrio nam je svoje dogodovštine iz zagrebačkih tramvaja!

Juan Agustin Lopez oduševio je žiri Supertalenta svojim pjevanjem. Simpatični Juan dolazi iz Argentine, porijeklom je iz Italije, a živi u Zagrebu sa svojom suprugom. Završio je i fakultet za pjevačke tehnike, a izdao je 2015. godine i knjigu o glazbi koja se u Argentini koristi kao literatura na fakultetima. Juan svira ukulele i gitaru, a snimio je i dva solo albuma. U Zagrebu snima po tramvajima te je svirao u bolnicama gdje je uveseljavao bolesnu djecu.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

Žiri se oduševio simpatičnim Argentincem, a on je za DNEVNIK.hr objasnio kako je uopće došao u Hrvatsku! "Jako sam zadovoljan reakcijom žirija na nastup, nikada ne bih očekivao takvu reakciju, ni od publike ni od žirija. Bio je to čaroban trenutak", rekao nam je Juan. Hrvatsku je za život odabrao zbog ljubavi. "Imali smo priliku jer je moja žena porijeklom Hrvatica, a s obzirom na to da smo u braku, ja sam prijatelj hrvatskog društva. Tako smo se mogli javiti za stipendiju za učenje hrvatskog u Hrvatskoj, a zato smo i došli. Nakon godine i pol ovdje, jako samo sretni što smo došli baš tu, a sada želimo ostati", otkriva glazbenik.

Porijeklom je inače Talijan, iako nikad tamo nije živio. Hrvatsku ocjenjuje sigurnijom od Argentine te smatra da je Hrvatska odlično mjesto za odgoj djece.

Budući da svira po tramvajima, zanimalo nas je i nailazi li na predrasude. "Ne, uopće. Na početku, samo sam ja bio najgori žiri sam sebi jer sam kao mlađi htio puniti stadione i biti najbolji gitarist na svijetu. Svirajući po bolnicama i kasnije po tramvajima, vidio sam kako glazba može stvarno uljepšati dan nekome", dodao je Agustin. Svaki dan mu se, dodaje, dogodili nešto smiješno i lijepo. "Najdraže mi je kad mi netko kaže da sam mu uljepšao dan! Volim i kad ljudi pjevaju sa mnom. Jednog dana jedna je gospođa ostavila torbe na pod i počela plesati", vedro će Lopez.

Vedrina i sreća vladaju i u njegovu privatnom životu. Kao što smo napisali, ljubi Hrvaticu. "Moja je žena najpametnija i najhrabrija osoba koju sam ikad upoznao... I najljepša! Bila je to ljubav na prvi pogled! Uvijek kažem da Hrvatska ima najljepše žene na svijetu... Zato je moja žena Hrvatica", zaključuje simpatični glazbenik.

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima.

Supertalent pratite i na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene