Supertalent

Tužna priča malog "tremaša" kojemu su roditelji otišli raditi u Njemačku: "Borba je to, nije lako"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gabrijel Rodić talentirani je 11-godišnjak iz Bjelovara. Dirnuo je žiri i publiku Supertalenta svojim nastupom, ali i velikom tremom koju je imao na nastupu!

Maja Šuput počela je zamalo plakati, Janko Popović Volarić bio je na rubu, a ovaj slatkiš smekšao je i Martinu Tomčić. Preslatki i talentirani Gabrijel Rodić dirnuo je svojom tremom, ali i glasom, strogi žiri Supertalenta. Na natjecanje ga je doveo tata Andrija, a kad je talentirani Gabrijel stao na pozornicu krenulo je sjajno. Osvojio je žiri i prije nego što je zapjevao, a kada je usred pjesme zastao, dirnuo je publiku koja ga je podržala velikom pljeskom. U borbi s tremom pomogao mu je Janko Popović Volarić pa je na kraju dječak završio pjesmu i dobio četiri 'da'.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

A za glazbu se Gabrijel itekako odriče. Njegov tata Andrija priča za DNEVNIK.hr da je sve počelo još u vrtiću. Teta je, naime, primijetila Gabrijeov talent i skrenula pažnju roditelja. "Podržavamo ga maksimalno, nekada nemamo vremena, a i novac je uvijek u pitanju, no pohađa školu pjevanja u Zagrebu". Zbog Supertalenta i glazbene škole Gabrijel je trenutno odvojen od roditelja. Mama i tata, inače invalid Domovinskog rata, otišli su s dvoje mlađe djece u Njemačku, trbuhom za kruhom. Gabrijel i njegova 18-godišnja sestra tako su trenutno kod strica i tetke, koji o njima vode brigu. Ipak, nakon blagdana, Gabrijel će najvjerojatnije otići s roditeljima i upisati školu u Njemačkoj.

"Glupo je možda reći, ali naravno da bi htio puniti arene, a nama bi kao roditeljima to bio veliki ponos! Znate kako je. Otišli smo u Njemačku s dvoje mlađe djece, oni pohađaju vrtić, supruga radi. Ja sam invalid Domovinskog rata, i dolazim u Hrvatsku jako često, zbog Gabrijela i njegove starije sestre. Na brigu su kod naših, pomažu stric, strina, baka, djed. Ali ipak, on će najvjerojatnije s nama nakon polugodišta. Raspitivao sam se u Njemačkoj za glazbenu školu u koju bih ga upisao. Teško je jedino jer ne zna jezik", priča Andrija o budućnosti talentiranog dječaka, koji će budućnost graditi najvjerojatnije na zapadu. "Borba je to, za djecu, iako mi nije lako otići iz ove Lijepe nNaše", zaključuje otac tu tužnu temu.

OVDJE pročitajte tužnu priču Supertalent zvijezde koja je pobijedila tumor na mozgu.

Zanimalo nas je i otkud trema talentiranom Gabrijelu. "Išao je na jedno natjecanje gdje su mu pustili krivu matricu. Plakao je cijelim putem do kuće. Otad je dobio tremu, strah ga je da se to ne ponovi. I inače vam je on smiren, nije raskalašen. Trebao bi tu tremu izbaciti i zbog glasa", priča tata Andrija. Nije se, kaže, nikog iz žirija bojao, a dirnule su ih reakcije cijelog žirija. Gabrijel, kaže, voli stranu glazbu, redom vokalno zahtjevnih izvođača, i baš takvi su mu uzori! U školi ga svi znaju i vole, a on osobno najviše voli glazbu te vikende na selu - kod bake i djeda.

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima, a cijelu epizodu možete pogledati OVDJE.

Supertalent pratite i na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene