spasila se

Prošla je kroz pakao, a sada rastura na Supertalentu: "Ono što se meni dešavalo, ne želim nikome"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Doroteja Vinković progovorila je u intervjuu za DNEVNIK.hr o vršnjačkom nasilju, glazbi i planovima za budućnost.

Doroteja Vinković oduševila je publiku i žiri na Supertalentu. Sjajna djevojka oduševila je pjesmom, ali i sviranjem klarineta. Iako se nekad nosila s vršnjačkim nasiljem, iz svega je izašla jača. Glazba joj je u svemu puno pomogla.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

"Počela sam pjevati od malih nogu jer su me moji roditelji odgajali uz glazbu i tako sam i ja počela pjevati. Prosvirala sam s kojih pet godina, sjela sam za tatine klavijature i počela svirati sve po sluhu", priča nam Doroteja u intervjuu za Showbuzz. Oduševljena je komentarima žirija, oni su joj, kaže samo poticaj da nastavi dalje bez obzira na sve.

U osnovnoj školi nije joj bilo nimalo lako. "To što se meni dešavalo u osnovnoj školi stvarno ne želim da se ikom ikada dogodi u životu jer posljedice toga svakako postoje. Dan danas mi je teško biti u društvu, ali uz pomoć glazbe i glazbene škole toga se polako, ali sigurno rješavam. Glazba mi je pomogla na puno načina jer je glazba sama po sebi neki oblik terapije i način na koji se izražavam. U takvim trenucima bilo kakva šansa za izražavanje dobro je došla", priča ova zrela i jako talentirana djevojka.

Stanje je danas puno bolje. "Stvarno sam jako zadovoljna sa ljudima koji me okružuju, pogotovo u glazbenoj školi gdje su mi svi velika podrška. Eto, baš nakon mog nastupa svi su bili iznenađeni da ja zapravo imam takav talent, svi su za njega znali, no nisu znali koliko je jak. Prijatelji su me zvali plačući i govorili mi da sam predobro odradila svoj nastup i da moram ići dalje da se kroz još pjesama izrazim, ali i da izrazim svoje mišljenje o tome kako bi svi trebali biti jednaki, a ne diskriminirani", kaže Vinković. Velika želja joj je baviti se glazbom, čak i na svjetskoj sceni, no zasad je, kaže, orijentirana na jednu veliku želju. "Plan mi je probati upisati Muzičku akademiju u Zagrebu, to mi je velika želja"!

Budući da Doroteja već ima i svoju autorsku pjesmu, nazvanu "Proljetne kiše", čini nam se da bi joj se želja zaista mogla ostaviti!

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima, a cijelu epizodu možete pogledati OVDJE.

Supertalent pratite i na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene