u centru pažnje

Objava koja je uznemirila fanove – što nam to želi reći?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Selena Gomez rasplakala se na pozornici, a svijet je više šokirala njezina objava na društvenim mrežama.

Mlada Selena Gomez našla se u centru pažnje zbog objave na Instagram profilu. Naime, 24-godišnja pjevačica dan nakon svog rođendana održala je koncert u Jakarti, a tijekom večeri njezini su joj obožavatelji otpjevali pjesmu 'Sretan rođendan' i to je izazvalo val emocija u Seleni.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Što je sada ovo? Instagram poslao upozorenje zbog fotografije Kate Middleton: "Jako licemjerno i tužno"

 

 

Rasplakala se na pozornici, a svijet je više šokirala njezina objava na društvenim mrežama.

 

not being negative about anything I've done. I'm grateful for every single moment I get here -Indonesia you were LOUD and clearly inspiring. Love you so much

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

'Večeras se nisam osjećala autentično, nisam se osjećala povezano sa svojom glazbom niti sa sobom. Nikad nisam osjećala da me materijalne stvari, odjeća ili video mogu definirati. Radila sam kako sam se osjećala u pojedinom trenutku. Sada sam zapela na mjestu. Uvijek sam govorila istinu, uvijek stojim iza svoje riječi. Pokazala sam tko sam ali moram preispitati neke dijelove svog života. Razmisliti tko sam ja zapravo', napisala je na svom Instagram profilu, a odmah se počelo nagađati da se opet povlači sa scene.

Naime, Selena je prije dvije godine odlučila napraviti pauzu u svojoj karijeri i tada se krenulo nagađati zašto. Neki su govorili da je trudna, drugi da boluje od depresije, a treći su sve povezivali s Justinom Bieberom. Razlog svemu je bolest zbog koje je Selena morala promijeniti način života. Naime, 23-godišnja pjevačica boluje od lupusa. Lupus ili sistemski eritemski lupus jeste autoimuna bolest u kojoj imunološki sistem postaje hiperaktivan i napada normalno, zdravo tkivo.

'To je bio razlog moje pauze i otkazivanja koncerata krajem 2013. godine. Mogla sam imati moždani udar ', rekla je Selena.

Hoće li i sada uzeti pauzu ili je to samo jedan običan emotivan post na Instagramu?
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene