Transplantacija

Šokirala svijet objavom! Dok su svi mislili da liječi ovisnost, Selena je spašavala život!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi su pretpostavljali da je Selena Gomez u depresiji, da se liječi od anksioznosti i ovisnosti, no u pitanju je bio doslovno život!

Mlada i lijepa pjevačica i glumica Selena Gomez vojsku obožavatelja iznenadila je ovog ljeta kada se na duže vrijeme povukla iz javnosti. Mnogi su pretpostavljali da je Selena u depresiji, da se liječi od anksioznosti i ovisnosti, no u pitanju je bio doslovno život!

Pogledaj i ovo Selena Gomez - 1 Opa! Selena Gomez oduševila je besprijekornom pojavom na humanitarnom događanju

"Svjesna sam da su neki od mojih obožavatelja primijetili da sam se pritajila dio ljeta te da su se pitali zašto nisam promovirala svoju glazbu, na koju sam jako ponosna. Naime, saznala sam da trebam transplantirati bubreg zbog lupusa te sam se oporavljala. Morala sam to napravila za svoje zdravlje", napisala je pjevačica i zahvalila svojoj obitelji i prijateljici koja joj je donirala organ!

"Želim zahvaliti svojoj obitelji i nevjerojatnom timu doktora za sve što su napravili za mene prije i poslije operacije! I na kraju, nema riječi kojima mogu opisati koliko sam zahvalna svojoj prijateljici Franciji Raisi. Ona je dala najveći dar i žrtvu donirajući mi svoj bubreg. Blagoslovljena sam. Volim te, sestro. Lupus je i dalje neistražen, no postignut je određeni napredak", napisala je u nastavku objave Gomez. Objavila je fotografije iz bolnice, kao i fotografije velikog reza. Reza koji joj je spasio život.

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene