Uništio joj vezu?

Pomirili se? Nakon što se podvrgla teškoj operaciji, on joj se javio – otad su nerazdvojni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Justin Bieber i Selena Gomez godinama su u turbulentnom odnosu. Malo prekidaju, malo se mire, no jasno je da jedno bez drugog ne mogu!

Nakon što je otkriveno da je Selena Gomez prekinula vezu s bivšim dečkom The Weekendom, čini se da se ponovno pomirila s Justinom Bieberom. Viđeni su tijekom proteklog tjedna zajedno na doručku, potom u crkvi, ali i na romantičnoj vožnji biciklima. Djelovali su jako sretno i veselo, a tijekom vožnje su se i grlili. Uhvaćena je i kako gleda Justina tijekom utakmice hokeja, a potom su i zajedno njegovim automobilom otišli iz Kings Valley Ice Centera.

Pogledaj i ovo Selena Gomez - 4 ups! Raskošne Selenine obline pale su u drugi plan zbog njezina lica, blicevi fotoaparata otkrili su gaf njezina vizažista

Turbulentna je bila veza između Selene i Justina, zajedno su, s prekidima, od tinejdžerskih dana. Prekidali su nekoliko puta, no nekako se uvijek na kraju pomire. Bieber od prekida s njom nije imao značajnijih veza. Izvori bliski ovom paru tvrde kako se Justin Seleni javio kada je doznao da će ići na transplantaciju bubrega te da joj je zdravstveno stanje ozbiljno ugroženo. Otada su u kontaktu. Čini se da stara ljubav zaborava nema.

 

Watch the @todayshow tomorrow morning to see my interview with @franciaraisa and @savannahguthrie. To learn more about Lupus, please visit lupusresearch.org.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene