U civilu

Što to Saša radi ove nedjelje? Kome će pomrsiti račune?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uskoro nas očekuju nove nevjerojatne transformacije.

Osmero natjecatelja treće sezone 'Tvoje lice zvuči poznato' ove će nedjelje prvi put stati na binu hit zabavnog showa, a kao gostujući član žirija u prvoj epizodi, uz Sandru Bagarić, Gorana Navojca i Tome in der Mühlena, ocjenjivat će ih i pobjednik druge sezone showa, Saša Lozar. Još uvijek se sjećamo svih njegovih nevjerojatnih transformacija u legende domaće i svjetske estrade, no ovoga će puta na binu Saša stati samo kao Saša te izvesti svoju pjesmu ''Za nas dvoje''. ''Čudno mi je ovdje biti u civilu.'' – izjavio je Saša, kojeg smo u showu Nove TV u finalu sezone gledali transformiranog u Beyonce, imitirao je i Maju Blagdan, Eltona Johna, Annie Lennox, a dugo ćemo pamtiti i njegovu verziju Taylor Swift, Arethe Franklin i Jelene Rozge.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 2 "Ja gledam i kontam..." Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

Uskoro nas očekuju nove nevjerojatne transformacije, a kako će Saša i ostatak žirija showa ocijeniti Damira Kedžu, Hanu Hegedušić, Lanu Jurčević, Filipa Dizdara, Mattea Cetinskog, Žanamari Perčić, Fila Tilena (Slavena Berića) i Anu Maras Harmander tek ćemo vidjeti nakon osam točaka. Sezonu će otvoriti Matteo Cetinski koji izjavljuje kako mu je cijeli show izazov, te ususret prvom nastupu, transformiran u Danijela Popovića, iskreno izjavljuje: ''Ne vjerujem kako ću se odmah snaći na pozornici jer sve radim iskreno, pa ne znam glumiti sigurnost. Treba mi vremena, ali kad se 'zagrijem' moglo bi biti svega jer publika uvijek prepozna iskrenu emociju pa makar to bio i strah.''

Damir Kedžo morat će ući u haljinu i štikle jer je za prvi zadatak dobio Britney Spears. ''Moglo je biti i gore, ja sam zadovoljan. Dolazim iz kraja u kojem su maškare najnormalnija stvar, tako da je tamo svaki muškarac barem jednom u životu bio transformiran u ženu.' – komentirao je Damir.

Fil Tilen izvest će hit Modern Talkinga, a ususret sudjelovanju u showu TLZP izjavljuje: ''Ovaj show je odlično novo iskustvo kojim ću razviti i unaprijediti vokalne, glumačke i plesne vještine, upoznati kolege s kojima nisam imao prilike do sada surađivati. Jedan od ciljeva moje glazbe je humor kojim pokušavam maknuti fokus s crnila i negativizma koje vlada u našoj zemlji. Svojim sudjelovanjem u showu želim zabaviti gledatelje, pomoći im da se u tih sat vremena odmaknu od svakidašnjih problema, opuste i dobro nasmiju.''

Pjevačica Lana Jurčević plesat će i pjevati kao Shakira, a hoće li joj nedavno putovanje u Španjolsku pomoći u interpretaciji, tek ćemo vidjeti. ''Volim Shakiru oduvijek, tako da mi je drago što sam dobila nju. Najviše me mučio tekst.'' – izjavila je Lana. Iako je izjavila kako strahuje da ne dobije neki muški vokal, Žanamari će već u prvoj epizodi imati transformaciju u drugi spol, te otpjevati jedan od hitova Bijelog dugmeta kao Željko Bebek.

Ana Maras postaje Gloria Gaynor, a ususret prvoj epizodi ova glumica otkriva kako se najviše boji samog pjevanja. Vokalna trenerica Ivana Husar pak tvrdi da Ana ima snažan vokal koji nudi dosta mogućnosti.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene