Padaju ponude

Angažman nakon bure u Supertalentu: Twerkerica Sarah mrda u seksi spotu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sarah Seifert zavodila je u Supertalentu, a sada će isto učiniti i u spotu popularnog Shomyja.

Mišo Matijašević Shomy snimio je spot za singl "Sexy trag". Ono što ga čini posebno zanimljivim jest da u spotu glumi atraktivna Sarah Seifert, koja je svoj talent twerkanja pokazala u Supertalentu i digla prašinu na svjetskoj razini. Atraktivna Vukovarka zavodi tako u Shomyjevu spotu, dok on najavljuje pohod na vijetnamsko tržište. U kontaktu s prijateljima iz Vijetnama Shomy je odlučio spot i tamo distribuirati. Dosad je Shomy snimio osam spotova, no ovaj bi mogao imati zaista jak odjek.

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

Sarah je svjesna da svojim talentom pomiče granice i razbija predrasude. "Ovo je ples koji je lako uočiti u Vukovaru. Ovo je malen grad i ljudi ponekad znaju gledati krivo na ovaj ples, ali ja se osjećam ponosno. Malo je ovoga u Hrvatskoj, a kamoli u Vukovaru. Lijepo je biti drugačiji. Iskreno, u početku je ovaj ples Vukovarcima bio malo šok, ali sada me sve više podržavaju. Ja svojim plesom pokazujem ženstvenost. Predrasude uglavnom imaju djevojke koje su ljubomorne ili dečki koji vas ne mogu imati", rekla je Sarah nedavno za DNEVNIK.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene