Talentirana djevojka

TALENT JE NEOSPORAN Evo što danas radi Pukanićeva kći

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

25-godišnja Sara krenula je očevim stopama.

Sara Pukanić, kći jedinica Ive Pukanića, posljednjih godina krenula je očevim stopama.

Talentirana 25-godišnjakinja posvetila se fotografiji i dobro izbrusila talent koji je naslijedila od oca. U kratkom roku Sara je postala jedna od najtraženijih mladih fotografkinja koja radi za domaće časopise, a nedavno je snimila i kampanju za jedne tenisce namijenjenu američkom tržištu. Neki od njezinih radova mogu se vidjeti na službenoj stranici i na Instagramu mlade umjetnice.

Ljubav prema fotografiji naslijedila je još kao djevojčica od oca Ive koji je osamdesetih godina na početku novinarske karijere snimao golišave editorijale za magazine.

Početkom prošle godine Sara je diplomirala s odličnim uspjehom na studiju novinarstva na Vernu, a uz podršku uže obitelji nedugo nako toga u bivšim prostorijama Nacionala otvorila je hostel.

Iako je vrlo mlada ostala i bez oca i bez majke, Sara nikada nije odustala od svojih snova. Tragedije koje su je zadesile, samo su joj bile dodatan poticaj da svima dokaže svoje sposobnosti.

Posljednjih dvije godine Sara je u sretnoj vezi s portugalskim fotografom Mariom Macedom u kojem je pronašla utjehu nakon životnog brodoloma.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene