Poznati sportaš

Potpisao multimilijunski ugovor pa došao plesati u Revelin

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

P.K. Subban stigao je u Revelin nakon što je potpisao multimilijunski ugovor.

Jedan od najbolje plaćenih i najpopularnijih hokejaša na svijetu, koji je s reprezentacijom Kanade osvojio zlatnu olimpijsku medalju u Sochiju,P.K.Subban (na fotografiji drugi s desna), do ranog je jutra plesao i zabavljao se s društvom u dubrovačkom Culture clubu Revelin.

Pogledaj i ovo Lindsey Vonn (Foto: AFP) Seks-bomba među sportašicama Bivša skijašica velika je zavodnica i ljubiteljica golišavih kreacija: Je li ovom prozirnom ipak pretjerala?

Mnogi su ga prepoznali i probijali se u VIP sektor kluba, kako bi pokušali dobiti fotografiju s najbolje plaćenim obrambenim igračem NHL lige, koji je u Dubrovnik stigao doslovno dva dana nakon potpisivanja unosnog ugovora o prelasku iz Montreal Canadiensa u Nashville Predatorse. Obrambeni igrač NHL lige, baš kao i puni Revelin, došao je vidjeti nastup jednog od trenutačno najpopularnijih britanskih DJ-a, Doorlyja.

P.K. Subban osvojio je srca mnogih, pa i onih koji ne vole hokej, nakon što je prošle godine Dječjoj bolnici u Montrealu donirao 10 milijuna dolara. U Revelinu se strpljivo fotografirao s mnogima, plesao, pa pred jutro i popeo na pozornicu 75. najboljeg kluba na svijetu, na opće oduševljenje publike. Kako saznajemo iz Revelina, večeras, na novom izdanju spektakularnog plesno akrobatskog showa 'Aliens', očekuju još neke svjetski poznate sportaše, ali njihova imena niti poziciju u klubu, ne smiju unaprijed otkrivati.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene