Imaju dvoje djece

Bračna kriza godinu i pol od vjenčanja: Bivši član benda ''Pravila igre'' i supruga Marija više ne žive zajedno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Kutlić, bivši pjevač benda ''Pravila igre'' i supruga Marija vjenčali su se u studenom 2016. godine, zajedno su dobili dvoje djece, no trenutačno prolaze kroz bračnu krizu.

Iako je tek navršio 23 godine, Marko Kutlić, hrvatskoj javnosti najpoznatiji kao bivši član benda ''Pravila igre'', proživio je puno toga. Nakon izlaska iz spomenutog benda gradi solo karijeru, oženio se prije godinu i pol, otac je dvojice sinova, Petra i Pavla, no zadnjih šest mjeseci ne živi sa suprugom Marijom, piše časopis Story.

Pogledaj i ovo Marko Kutlić (Foto: Instagram) Obožavateljice u šoku Miljenik mlađahnih Hrvatica obrijao glavu i podijelio mišljenja, no cilj je plemenit

''Moj je najveći zadatak i cilj biti dobar otac. Kad god ne radim i kad sam kod kuće, posvećen sam djeci koja su mi najveći blagoslov'', rekao je Marko za Story.

Kako je dodao, iako su on i supruga razdvojeni, i dalje su oboje koncentrirani na roditeljske brige te pokušavaju biti što bolji otac i majka jer im je sreća njihove djece najvažnija. Ne zna hoće li prebroditi bračnu krizu, ali nije izgubio vjeru u ljubav.

''Sve situacije koje su mi se dogodile, i dobre i loše, dogodile su se s razlogom. Važno je znati oprostiti jer je čovjek tada sretniji''. zaključio je Marko koji će uskoro svojim fanovima predstaviti novi glazbenik uradak.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene