Jedva čekamo

Prvi mini koncert showa 'Tvoje lice zvuci poznato'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova epizoda donosi još uzbudljivije trenutke u showu Tvoje lice zvuči poznato.

U ovotjednoj emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'' vidjet ćemo po prvi put novost sezone, mini koncert, a to znači da će jedan kandidat izvesti i više pjesama jednog izvođača. Ovaj zadatak dobit će Matteo Cetinski koji će na binu popularnog glazbeno zabavnog showa dočarati koncertnu atmosferu Parnog valjka izvodeći pjesme ''Jesen u meni'' i ''Lutka za bal''. Nakon Dvornika Matteo postaje Aki Rahimovski, a o zadatku kaže: ''Zadovoljan sam jako, odrastao sam s njima. Prvi tulumi su bili s njihovim pjesmama, prva zaljubljivanja…Jedva čekam tu masku, a vokalno je zahtjevan.''

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat - 3 "Nakupina pozitivne energije!" Naš plesač zablistao je kao najseksi baka na Balkanu: "Ja sam malo kratkovidna, ali izgledaš mi kao lijepa žena ovako!"

U showu ćemo imati priliku čuti Filipovu izvedbu pjesme ''Sexyback'' Justina Timberlakea, a hoće li ovaj natjecatelj uspjeti skinuti sve Justinove specifične prepoznatljive plesne pokrete, tek ćemo vidjeti. ''Gušt mi je ovo bilo vježbati, ne moram štikle nositi, samo ples i zafrkancija.'' – izjavio je Filip ususret sljedećem nastupu.

Magazin je već nekoliko puta bio zadatak natjecateljima showa kroz prethodne sezone, no prvi puta netko će utjeloviti pjevačicu Andreu Šušnjaru. Lana Jurčević zahvaljujući ovom zadatku postaje plavuša i utjelovljuje po prvi puta nekoga s domaće glazbene scene. ''Jako sam zadovoljna zadatkom. Napokon sam došla na svoje govorno područje. Oduvijek sam htjela biti pjevačica Magazina.'' – izjavila je Lana.

Damir Kedžo se transformira od tonova C3 u prošloj emisiji do robusnog baritona Toma Jonesa u ovotjednom izdanju showa. Kedžo će se morati postarati nekih 30 godina, a ovom zadatku kaže: ''Naravno da me malo strah. Prošao je sve glazbene pravce i bio uvijek genijalan. Jako se veselim, možda i najviše do sada.''

Thompson dolazi prvi puta u ''Tvoje lice zvuči poznato'', a pjesmu ''Zaustavi se vjetre'', baš poput njega, nastojat će izvesti Ana Maras Harmander.

Žanamari Perčić izvest će pjesmu ''Jai Ho'' od Pussycat Dolls. ''Potrudit ću se da budem kao Indira, pa što bude bude.'' – izjavljuje Fil Tilen, dok će zadatak transformiranja u Coloniu imati i joker izvođač Hane Hegedušić za kojeg Fil smatra da je jedan od najboljih imitatora Colonie. O kome se radi i hoće li moći nadmašiti taj nastup, tek ćemo vidjeti.

Ne propustite novu emisiju ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje u 20 sati!

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene