Prvi intervju nove Miss HRVATSKE

Čuvaj se senjske ruke: Tea predvidjela svoju pobjedu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uzrečica "Čuvaj se senjske ruke" itekako se obistinila jer je 18-godišnja Tea pomela konkurenciju. Inače se bavi manekenstvom i pohađa srednju školu za dizajn interijera.

Mlada maturantica Tea Mlinarić postala je nova Miss Hrvatske. Predstavljat će Hrvatsku na svjetskom izboru u Kini, a dojmove je tek počela slagati. Tea dolazi iz Ličko-senjske županije, koju je predstavljala na nacionalnom izboru. Uzrečica "Čuvaj se senjske ruke" itekako se obistinila jer je 18-godišnja Tea pomela konkurenciju. "Inače se bavim manekenstvom, pohađam srednju školu za dizajn interijera i plan mi je nastaviti sa školovanjem u tom smjeru", otkriva nam zgodna maturantica.

Pogledaj i ovo showbuzz "nisam stigla" A gdje je vozačka? Novopečena Miss po nagradu stigla nepripremljena

"Neopisiv je osjećaj, još nisam svjesna. Ne mogu reći da nisam očekivala pobjedu, sve mi superfinalistice to smo očekivale", kazala je Tea za DNEVNIK.hr odmah nakon što je preuzela krunu od prošlogodišnje Miss Angelice Zacchigne. A kako je pobjedila konkurenciju? "Družili smo se sa žirijem, upoznali su nas proteklih dana, a sad, što su to oni u meni vidjeli – ne znam".

Iako ne zna čime je osvojila žiri, ljepotica je od malih nogu znala što hoće. "Odmalena gledam izbore ljepote i jednom sam kao djevojčica mami rekla: 'Mama, ja ću biti tamo!' I evo me, tu gdje jesam", otkriva Mlinarić. Nije čudno što joj je od prethodnica najveći uzor Anica Kovač, koja je 1995. godine bila prva pratilja Miss svijeta.

Zanimalo nas je i hoće li izazvati zavist prijateljica? "Ne znam, iskrena sam osoba i ne vjerujem da imam ljubomorne prijateljice. Sigurna sam u to". Hrvatsku će, obećala je, predstavljati najbolje što može! Fokusirana je sada na svjetski izbor pa joj ništa drugo nije na pameti! Čak ni dečko! Otkriva nam da je njezino srce slobodno!

Hrvatski lanac srebrnarnica ARGENTUM, idealni modni dodaci ženskoj ljepoti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene