Nauljeni olimpijac

Ponižen na Igrama, ali svi su opet gledali samo u njega!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pita Taufatofua opet je prošetao nauljen na zatvaranju Olimpijskih igara u Rio De Janeiru.

Olimpijske igre u Rio de Janeiru, na kojima je u proteklih 17 dana nastupilo više od 11,500 sportaša u 28 sportova, svečanom su zatvorene ceremonijom pred 50,000 gledatelja na stadionu Maracana.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Ah, te Brazilke! Golišava Izabel plijenila pažnju u izrezanoj majici koja je istaknula njezin isklesani trbuh

I baš kao što je to bilo na otvaranju, nauljeni je olimpijac mamio uzdahe i na zatvaranju još jednih zatvaranju Olimpijskih igara. Sve već znate, riječ je 32-godišnjem mišićavom sportašu imena Pita Taufatofua.

Iako se u svojoj kategoriji nije proslavio, svojih pet minuta slave dobio je opet na zatvaranju igara. Pita je izgubio svoj prvi i jedini meč protiv Sajjada Mardanija iz Irana 16 – 1.

'Mislio sam da sam najbolji na svijetu, ali izgleda da nije tako. Izgubio sam svoj prvi meč i to prilično brzo', rekao je Pita za Business Insider.

Meč je trajao svega šest minuta, ali kako kaže, to je bilo najsretnijih 6 minuta u njegovom životu.

 

 

Felt soo privileged to get out on those mats and represent Tonga! There are no excuses, I started slow, got caught and lost to a legend of Taekwondo, a great opponent in Iran. Sometimes you win, sometimes you learn! It took me 20 years to get here, if it takes another 20 we will bring that Gold home! Thank you for the love, prayers and support without you all we would not be here! Malo Aupito, ofa atu Ps- We aren't finished yet ;) #closingCeremony #tongaToTheWorld #brazil #tonga

A photo posted by Pita Taufatofua (@pita_tofua) on

 

Podsjetimo na trenutak kada je svijet saznao za zgodnog sportaša. Naime, kada je na red došlo predstavljanje Kraljevine Tonga, oči su bile uperene samo u njega, a radi se o njezinom najtalentiranijem taekwondoašu. Svijet kao da je stao kada se se pred kamerama pojavio u tradicionalnom kostimu, nauljen i gol do pasa, a u mišićavim rukama ponosno je držao zastavu svoje zemlje.

Pita je visok 1,91 metar, rođen je u Australiji, no odrastao je u Tongi, otkud mu je otac. Danas živi u australskom gradu Brisbaneu, gdje trenira 6 sati na dan, a istovremeno radi i na stjecanju magisterija iz inženjerstva. Od 18. godine, Pita se aktivno bavi i manekenstvom, a brine se i za napuštenu djecu, koju često trenira te uči životnim vrijednostima.
 

 

Great day on the set of @todayshow with @adrianalima ! #brazil #tonga

A photo posted by Pita Taufatofua (@pita_tofua) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene