Preboljela našeg glumca

PALA NA AMERIKANCA? Petra Sanader ponovno ljubi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da joj u ljubavi cvjetaju ruže miljenica bivšeg premijera Ive Sanadera otkrila je na društvenim mrežama.

Petra Sanader trenutno živi američki san. Mjesec dana nakon što je osvanula na filmskom platnu u kinima diljem SAD-a, Petra Sanader zadovoljna je postala i na privatnom planu.

Pogledaj i ovo showbuzz Najsretniji dan Udala se Bruna Sanader: Mladenci zaplesali ispred crkve na dva velika hita Olivera Dragojevića

Naime, kći bivšeg premijera Ive Sanadera na Facebooku je otkrila da je u vezi, a tko je osvojio srce ove ljepotice za sada nije poznato. Poznato je tek da je prije odlaska u Ameriku neko vrijeme Petra bila u vezi s glumcem Andrejom Dojkićem.

Ipak sigurni smo da će svog odabranika uskoro upoznati i sa roditeljima koji jedva čekaju svaku novu prigodu da Petra barem na kratko svrati u Hrvatsku.

Iako već godinama gradi karijeru u Americi, Petra je prvi značajniji uspjeh postigla tek nedavno i to kada je film "A Blank" za kojeg potpisuje scenarij i u kojem tumači glavnu ulogu prikazan na njujorškom festivalu kratkog filma New York Short Film Festival.
 

 

#mondaymotivation On a positive note, almost done with my feature screenplay . . . . . . #monday #actress #actresslife #indie #indiefilm #supportindiefilm #movies #feature #screenwriting #screenwritersofinstagram #storytime #storytelling #writing #writersofinstagram #nywift #filmfatales #filmfatalesnyc #makingmovies #motivation #comedy

A photo posted by Petra Sanader (@petrasanader) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene