U Meksiku

MOŽE LI SLAĐE? Malena North svirala violinu s mariachijima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

North West najslađa je pripadnica klana Kardashian. Talentirana curica oduševljava gdje god se pojavi.

Preslatka North West najveća je zvijezda obitelji Kardashian. Nasljednica Kim Kardashian i Kanyea Westa preslatka je djevojčica, koja od malih nogu uživa u blagodatima luksuza, bogatstva i raskoši.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

S majkom i bratom Saintom, trogodišnjakinja uživa u odmoru u Meksiku. Na obiteljskoj večeri ovog puta zasjenila je sve, zahvaljujući mariachijima koji su svirali. Odjevena u pidžamu i vilinska krila, djevojčica je poludjela na svirku, trčkarala oko svirača, a na kraju im se i pridružila.

Zasvirala je violinu te odsvirala nekoliko nota. U pozadini se može čuti i Kim kako komentira da su se isplatili satovi violine, ali i govori svojoj curici kako je najtalentiranija i najljepša na svijetu. Teško je ne složiti se! North osvaja sve oko sebe!

 

#kim #kimkardashian #kimkardashianwest #kimksnapchat #kimksnapchats #kimkardashiansnapchat #kkw #girls #beauty #london #paris #milan #newyork #la #miami #atlanta #snapchat #kimye #kuwtk #birthdayparty #mexico #style #mommylife #kanyewest #northwest #vacation #violin

A video posted by Kim Kardashian Snapchats (@kimksnapchats) on

 

#kim #kimkardashian #kimkardashianwest #kimksnapchat #kimksnapchats #kimkardashiansnapchat #kkw #girls #beauty #london #paris #milan #newyork #la #miami #atlanta #snapchat #kimye #kuwtk #birthdayparty #mexico #style #mommylife #kanyewest #northwest #vacation #cutenessoverload

A video posted by Kim Kardashian Snapchats (@kimksnapchats) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene