Na putu

Nogometaši protegnuli vrijedne noge na benzinskoj postaji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iznenađenje kupaca nije izostalo kada su u red iza njih stale neke od najvećih svjetskih nogometnih zvijezda poput Modrića, Mandžukića, Srne i Rakitića.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas je otputovala iz Zagreba u Osijek gdje će sutra odigrati prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Izraela. Za putovanja vrijedne noge trebalo je i protegnuti, a naši nogometaši to su učinili na Ininoj benzinskoj postaji Novska jug. Reprezentativci su se okrijepili jednom od najboljih kava koje se mogu popiti na putovanju, ali i počastili potrepštinama iz najbogatijeg asortimana robe široke potrošnje koju nude Inine benzinske postaje.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski (Foto: Screenshot) Podrška Vatrenima! Tony Cetinski u četvrtfinalu u dresu kapetana: ''Modriću sam uzeo iz kofera, odnosno dao mi je''

Iznenađenje Ininih kupaca nije izostalo kada su u red iza njih stale neke od najvećih svjetskih nogometnih zvijezda poput Modrića, Mandžukića, Srne i Rakitića. Uz obavezno fotografiranje i pokoji autogram oduševljeni Inini kupci i vjerni navijači poželjeli su uspjeh svojim nogometnim ljubimcima na predstojećim prijateljskim utakmicama kao i na samom Europskom nogometnom prvenstvu koje se ovoga ljeta održava u Francuskoj.

I dok nogometaši tek moraju proći pripreme za Euro zavidnu razinu spremnosti pokazali su Inini djelatnici. Nogometnim rječnikom s nekoliko kratkih pasova, odličnim prebacivanjem igre i snažnim timskim duhom, kojeg su pokazali ovom prilikom, vrlo su se uspješno nosili s pomutnjom koju je izazvalo pojavljivanje hrvatskih nogometaša na Ininoj benzinskoj postaji.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene