Svi ga znaju!

Med medeni! Nino Avdić iz Supertalenta progovorio o slavi: "Slikao sam se 957 puta"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U finale Supertalenta plasirali su se Martin Kutnar i Step Boysi, a sve simpatije osvojio je mali "James Bond", šestogodišnji Nino Avdić. Pogledajte što nam je rekao o svojoj slavi!

Prva polufinalna emisija Supertalenta je završila, no o emisiji će se još dugo pričati. Iako su finale izborili Martin Kutnar i Step Boysi, simpatije cijele Hrvatske osvojio je preslatki Nino Avdić iz Mostara. Šestogodišnjak zna glavne gradova svih država svijeta, a sinoć je svojim znanjem spašavao svijet kao mala verzija Jamesa Bonda.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

Avdić, Nino Avdić dao je intervju za DNEVNIK.hr nakon što je spasio svijet od zlikovaca. "Dobar je osjećaj, osjećam se (kao zvijezda, op.a.), ja bih bio žiri u talentu", kaže slatki dječak. Želi biti u žiriju za 13 godina, dakle, kada bude imao 19. Za jedanaest godina, odnosno sa 17 planira imati curu!

"Kad hodam po ulici, stalno me netko zaustavlja da pokažem državu i reknem glavni grad i onda se samo osramote", opisuje Nino. Upitan želi li možda biti profesor geografije, Nino otkriva da bi. No nije to jedino zanimanje koje dolazi u obzir. "Bio bih profesor geografije, kuhar, pekar, svašta nešto." Pokazao nam je da ima impresivno znanje i o zmijama te nogometašima.

O autogramima i fotografijama s obožavateljima Nino kaže sljedeće: "Nemam ja papir, žele se samo slikati. Slikao sam se 957 puta. Stalno me netko po gradu slika", zaključuje ova mala zvijezda. Što nam je još otkrio preslatki Avdić, pogledajte u videu DNEVNIK.hr-a.

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na NOVATV.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene