Kakva obitelj!

RASTOPIT ĆE VAS! Kalinić i njegov sin preslatki su dvojac!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nikola Kalinić oporavlja se od poraza na Euru! Vratio se kući, no odmora nema! Dočekao ga je slatki sin, željan svog tate!

Nikola Kalinić vratio se kući, svojoj supruzi Vanji i sinu Mateu. I nakon što je na Euru pokazao kako se igra sjajan nogomet, isto je učinio i čim se vratio doma. Za njega odmora nema!

Pogledaj i ovo Julia Roberts, Nikola Kalinić (Foto: Instagram) Kao Romeo i Julia U ugodnom društvu: "Najveći tragičar" Svjetskog prvenstva pozirao s jednom od najpoznatijih glumica na svijetu

S dvoipolgodišnjim sinom odmah je krenuo igrati utakmicu! Preslatki dječak je jedva čekao da se njegov tata vrati, a Kalinić mu je odmah posvetio svu svoju pažnju.

Dečki su se zaigrali, ponosna mama snimila i objavila njihovu igru na Instagramu. Vanja je ovim videom osvojila srca diljem svijeta, pogotovo kada vidite Mateovu reakciju! Naime, tati je uspio zabiti i gol, a potom se slavodobitno bacio na pod. Inače, Nikola i Vanja žive u Italiji, gdje Kalinić igra. Ovaj zgodni par u braku je godinama, a kruna njihove ljubavi svakako je zvijezda spomenutog videa - preslatki Mateo.

 

stiga tata #nematatiodmora

A video posted by vanjakalinic (@vanjakalinic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene