Glamurozno finale

Mia Pojatina nova je Miss Universe Hrvatske, najpoznatija gošća večeri bivša supruga Donalda Trumpa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za titulu najljepše u subotu navečer na izboru Miss Universe Hrvatska natjecalo se 19 djevojaka iz cijele Hrvatske, a krunu je dobila Mia Pojatina

U glamuroznom finalu izbora Miss Universe Hrvatska titulu najljepše za 2018. godinu ponijela je Mia Pojatina iz Nove Gradiške. Mia ima 22 godine, a završila je medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Već 15 godina svira klavir, a 12 godina trenira odbojku. U slobodno vrijeme trenira i boks, ali i pjeva.

Pogledaj i ovo Ivana Trump i Milan Bandić Uvijek se vraćala Ivana Trump rado je dolazila u Hrvatsku, pogledajte fotografije snimljene tijekom njenog boravka u Lijepoj Našoj

Za titulu najljepše u subotu navečer natjecalo se 19 djevojaka iz cijele Hrvatske. U top pet su se plasirale, Danijela Galeković, Mia Pojatina, Silvana Došen, Zlata Stefanova i Suzana Blažanović.

Titulu Prve pratilje ponijela je Zagrepčanka Danijela Galeković, dok je druga pratilja Silvana Došen iz Splita.

Goste su zabavljali Goran Karan i Jacques Houdek, a najpoznatija gošća večeri bila je Ivana Trump, bivša supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene