Svaka čast!

Osvaja Amerikance: Mia Negovetić na korak od svjetske slave

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Talentirana Mia Negovetić trenutno boravi u Americi gdje je stigla na poziv svjetski poznatih glazbenih imena.

Sjajna Mia Negovetić ne prestaje oduševljavati svojim pjevačkim talentom. Njezin magičan glas dospio je čak do Amerike gdje je 14-godišnja Mia upravo snimila svoj prvi singl. I to ni manje ni više nego s gitaristom popularnog benda One Direction Danom Richardsom.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP "Majke mi, Škoro!" Kako je Lepa Mia postala Škoro iz centrifuge? ''Mislim da će Miroslavu biti jako drago kad ovo vidi, probudila si slavonsku stranu!''

"Jako sam uzbuđena što imam priliku raditi s ovim ljudima u SAD-u. Upravo sam završila singl s Philom Simmondsom i Danom Richardsom. Ne mogu dočekati da čujem što smo snimili", napisala je Mia na svom Instagramu.

 

I am so excited to work with all these fantastic people in USA. I just finished my song with amazing guys @mrpsimmonds & @thedanrichards guitar player from @onedirection Can't wait to hear what we did :)

A post shared by Mia Negovetic (@mia.negovetic) on

Suradnjom se pohvalio i sam Richards pohvalivši Mijin ubojiti glas. Inače, ovo nije prvi put da mlada pjevačica oduševljava Amerikance. Oborila ih je s nogu i prije godinu dana kada je gostovala u NBC-jevom showu "Little Big Shots" i razvalila hitom od Beyonce.

 

Laying down some killer vocals with @mia.negovetic and button wizard @mrpsimmonds #BalboaStudios

A post shared by TheDanRichards (@thedanrichards) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene