Preslatka Mia!

Oliver joj dijeli savjete! Zbog nje su Gibo i Massimo ostali kratkih rukava!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Golišavost i pretjerana usmjerenost na fizički izgled, kaže Mia Dimšić, nije za nju. "Ne osjećam se ugodno u tome. To ne bih bila ja", rekla nam je u intervjuu.

Donedavno nitko za nju nije znao, no na ovogodišnjem Porinu Mia Dimšić otela je Porina Gibonniju i Massimu pred nosom. S velikanima domaće pop glazbe mlada nada odmjerila je snage u kategoriji najboljeg spota, za njen hit "Život nije siv". Posljednji je to u nizu uspjeha koje je lijepa i pozitivna Mia ostvarila svojim singlom. Simpatična djevojka dala je za Dnevnik.hr intervju u kojem nam je otkrila svoje početke, planove, karijerni put... Uskoro će i diplomirati na Filozofskom fakultetu u Osijeku, gdje je održala i koncert u HNK. A podržao ju je tom prilikom i Neno Belan, koji je njen veliki uzor.

Pogledaj i ovo PR Oglas U čast Oliveru u Veloj Luci ove godine „Trag u beskraju“ uz velika imena hrvatske glazbene scene

Golišavost ne dolazi u obzir, no predrasuda nema

Optimistični pristup životu Mia ima i u karijeri. "Uglavnom pišem o tome što dominira mojom osobnošću i to se jako dobro potrefilo sa ''Život nije siv''. Mislim da bi bilo dobro da bude što više takvih pjesama jer nam je svakodnevica teška i često sumorna. Svi smo u brzom tempu i ludilu. Svakako ću nastaviti u tom svom smjeru", obećava mlada studentica. Porinom je nagrađen veseli, skoro djetinji spot za "Život nije siv", a protiv kolegica koje se u spotovima skidaju, kaže, ipak nema ništa. "Ne mislim da je to za mene dobar smjer, golišavost i pretjerana usmjerenost na fizički izgled jer nisam osoba koja se u tome ugodno osjeća. U svakom slučaju to ne bih bila ja", otkriva Mia. "Osobno se ne vidim u tom điru". "Trudim se ne imati predrasude prema nikom", dodala je.

Oliver joj dao zlata vrijedan savjet

Uspjeh pjesme nije očekivala, no vjerovala je u nju. A karijeru je počela nastupajući za dijasporu. Na njenom glazbenom putu našla se i tamburica, koju obožava. Slavonka je, a to joj je negdje zapisano u DNK-u. "Tata mi je imao tamburaški bend, svi smo iz Slavonije, to je dio naše genetike na neki način. Zanimljivo što je baš uz tamburu sve počelo. Tamburaški sastav 'Gentlemani' me zvao na turneju 2014. da s njima pjevam. To je bila koncertna turneja za hrvatsku dijasporu diljem Kanade i SAD-a. Iako to nije glazbeni žanr u koji sam se kasnije bacila, bilo mi je to super. Vidjela sam da jako uživam na pozornici i među publikom. Sviram i u tamburaškom orkestru tako da je i dalje to moja velika ljubav", otkrila nam je Dimšić. Ova apsolventica na Filozofskom fakultetu veliko je osvježenje na glazbenoj sceni, a da je pred njom sjajna karijera, predvidio je i veliki Oliver Dragojević. "Dao mi je savjet da ako to osjećam ispod svoje kože, da nikad ne odustajem od pjevanja, pisanja i sviranja. Takvi savjeti, naravno, puno znače", zaključuje Dimšić.

Pogledajte u videu Dnevnik.hr-a što nam je još otkrila.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene