KAKVA PLJUSKA!

POLUSESTRA PRINČEVE CURE: "Meghan se probija preko kreveta i sebična je!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i Meghan Markle navodno su u vezi. Cijeli svijet želi znati više o ljepotici koja je zavela omiljenog prica.

Svjetski mediji raspisali su se o ljubavnoj vezi princa Harryja i glumice Meghan Markle te svi žele znati što više o prelijepoj djevojci. Omiljeni član kraljevske obitelji navodno je potpuno izgubio glavu za ljepoticom, a ona je presretna. No, kako to obično biva, kada ste u pažnji svjetskih medija, uvijek se pojavi netko tko je tu da pomrsi račune.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Tako je bilo i s Meghan. Za The Sun je njena polusestra odlučila javno oblatiti lijepu Meghan. Samantha Grant izjavila je da je Megan sebična i zločesta. "Ona je narcisoidna i sebična. Uvijek se probijala preko kreveta i jedini cilj joj je uspeti se na vrh društvene ljestvice. Nakon što je postala bogata i slavna, odlučila je postati princeza", rekla je Grant.

Optužila je Megan i da nije pomogla svojoj obitelji u nevolji. Kazala je da je obitelj u bankrotu, a Megan im ni novčićem nije pomogla. Osim toga, kaže polusestra, Megan skuplja muškarce kao trofeje, a posebno su joj dragi riđokosi.
 

 

Sign up for the presale for my fall capsule collection for @Reitmans! The essential fall uniform I designed for work or play #MMxReitmans (on sale next week!! http://bit.ly/1qVx66l) #fashion

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene