Prvi intervju

Mlada ljepotica: "Par uloga i nisam dobila zato jer su mislili da sam atraktivna"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šarmantna, pametna i atraktivna, Martina će se široj publici predstaviti ulogom u novoj seriji Nove TV. Čista ljubav uskoro kreće, a Martina Stjepanović osvojit će vas u ulozi atraktivne Goge.

Prezgodna mlada glumica Martina Stjepanović osvojit će vas na prvu. Šarmantna, pametna i atraktivna, Martina će se široj publici predstaviti ulogom u novoj seriji Nove TV. "Čista ljubav" bila je prilika da Martina dobije ulogu koja joj je potpuno legla. U seriji glumi atraktivnu Gogu, a kaže nam u intervjuu za DNEVNIK.hr da ju je baš zavoljela.

Pogledaj i ovo showbuzz Zavodljive scene iz Čiste ljubavi Ovo morate vidjeti još jednom! Pogledajte kako vruća "Goga" izgleda u seksi rublju

"Igram Gogu, djevojku u kasnim dvadesetim godinama koja je dosta otvorena, energična, ekstrovertna. Radi u gradskom poglavarstvu, ali jako puno radi i na sebi. U potrazi je za princem na bijelom konju. Jako je dobronamjerna i ustraje u tome", kaže Martina. Goga je kao lik i jako seksi, šarmantna. "Sjelo mi je, uvijek pokušavate lik približiti sebi pa se nađete na sebi. Pola tu odradi kostim, šminka, ali to je Goga. To je u njenom karakteru".

Hoćemo li je vidjeti u golišavim izdanjima?

Iako je ovo prva veća uloga u nekoj seriji, Martina kaže da se snašla dobro, a riječi hvale ima i za kolege i za ekipu iza kamere. "Imam osjećaj da sam se dobro snašla. Stvarno je ekipa jako dobra, svi sektori, glumci, odnosi među nama. Mislim da se to osjeti. Svi smo otvoreni za međusobnu komunikaciju", zaključila je.

Tempo snimanja jako je naporan, no Martina je tijekom ljeta uspjela bar malo napuniti baterije i odmoriti se. "Bila sam posvuda - Zadar, Biograd, Šibenik, Zrće. Napunila sam baterije. Odmor uvijek dobro dođe, ali mislim da smo sad svi friški, odmorni i spremni za daljnji rad". Budući da je ljeto i fotografije dama u golišavim izdanjima preplavile su medije, zanimalo nas je koliko Martina prati taj trend. "Nisam bila dosad sklona, gotovo nikako. Kako je ovo sve krenulo, i naša je uloga da ispromoviramo malo posao pa je u neku ruku zbog toga to dobro. Da se eksponiramo i na taj način".

"Par uloga i nisam dobila zato jer su mislili da sam preatraktivna (reći ćemo tako)"

Da mlada glumica izgleda sjajno, to nije teško zaključiti. Ipak, bilo je situacija u kojima joj je on donekle i odmogao. "Ovisi što se traži. Izgled nekad zna pomoći, a nekad i odmoći. Par uloga i nisam dobila zato jer su mislili da sam preatraktivna (reći ćemo tako), ali pomaže. Evo, za ulogu Goge bile su tražete te neke karakteristike koje imam, pa se uspije poklopiti. Uvijek mislim da treba ulagati u sebe i da to uvijek mora izaći na dobro", smatra Stjepanović.

Ne ide joj dobro sam na poslovnom planu. U njenom životu već neko vrijeme postoji netko poseban. "Ima netko poseban, naravno. Mogu samo reći da mi je iznimno velika podrška i da je pun razumijevanja, što je za naš posao jako važno. Jako sam sretna. Skoro smo četiri godine zajedno", otkriva glumica. Svadbu ili možda zaruke ipak još ne planiraju. "Nismo još razmišljali o tome, nismo od onih osoba kojima se žuri vjenčati, ali kako bude vrijeme donijelo neke stvari, tako će se i to razvijati. Bez pritiska, kako bude teklo, tako će biti", zaključila je atraktivna glumica.

Serija "Čista ljubav" uskoro kreće na Novoj TV. Sjajna glumačka ekipa i dramatičan zaplet prikovat će vas pred male ekrane.

 

 

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene