Pun inbox

DINAMOVAC IZLUĐUJE ŽENE Svakodnevno mu šalju poruke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nogometaš Dinama, Marko Pjaca, ovih dana muku muči s punjenjem baterije mobitela. Žene su doslovce poludjele za njim.

Veliki su interes javnosti, a posebno nježnijeg spola izazvale slike igrača Dinama sa španjolske plaže gdje se prvaci nalaze na pripremama. Gola istetovirana tijela privukla su poglede mnogih, a najviše se puta scrollanje slika "slučajno" zaustavljalo na onima Marka Pjace. 20-godišnji krilni napadač Modrih i hrvatske reprezentacije dugo je uspješno skrivao isklesano tijelo, a sada sramežljivo otkriva tajnu sjajnog izgleda.

Pogledaj i ovo Vedran Ćorluka Najslađi navijač! Ćorluka objavio sliku svog sina s Dinamovom zastavom i raspametio Instagram: ''Nebo se plavi, bijeli se Zagreb grad''

- Kaj si lud? Neugodno mi je uopće pričati o tome – sa smiješkom počinje Marko razgovor o golišavim slikama iz Španjolske. Na objavljenim fotografijama nalazi se i njegovo tijelo koje je privuklo poglede mnogih djevojaka, a nisu sve stale na gledanju: - Hahaha... Nisam baš očekivao da će mi se javiti toliko cura ovih dana. Možda nema veze sa slikama nego su me se baš sada sjetile (smijeh). U svakom slučaju mogu samo reći da ovih dana češće punim mobitel nego inače – kaže Marko koji ne želi otkriti koji je bio "najbolji ulet": - Pravi gentleman nikada ne otkriva takve stvari pa neću niti ja. Tako me je mama naučila još dok sam bio klinac.

Pitali smo Marka i pitanje koje se ovih dana sve češće čuje, a to je njegov "relationship status": - Nemam curu – odgovara Marko sa smiješkom pa otkriva kakve cure voli: - To je fakat teško, a opet dosta jednostavno pitanje. Mora biti zanimljiva i da možemo pričati o svemu. Treba razumjeti posao s kojim se bavim i brojna putovanja odnosno odvojeno vrijeme koje sa sobom nosi, a opet biti tu za mene kada smo zajedno; isto kao i ja za nju – ispričao je Marko pa malo opuštenije kroz smijeh ipak dodao: - Plava, smeđa ili crna? A čuj, nije mi to bitno i nemam neki tip, ali sigurno ne bi škodilo da mi je i zgodna.

Za kraj smo Marka pitali i o temi gdje se snalazi podjednako dobro kao i s curama – o nogometu. Nažalost, još uvijek osjeća posljedice ozljede s kraja sezone koja mu onemogućava normalno treniranje: - Da, boli me još uvijek tetiva i taman kada osjetim da je bolje malo i odem u puni trening – opet me "zapeče". Vjerujem da će uskoro biti bolje i da ću se uključiti u puni trening i pomoći momčadi u obrani naslova prvaka i Kupa – kaže krilni napadač Dinama o kojem osim ženskog spola priča i cijela nogometna Europa. Bayern, Milan, Inter i ostali nogometni divovi sve se glasnije povezuju s njim i pitanje je koliko će ga još dugo navijači Dinama imati privilegiju gledati na Maksimiru: - Ne razbijam glavu niti uopće razmišljam o tome. Na meni je davati sve od sebe svaku utakmicu i trening, a o svemu ostalome ne brinem. Naravno da godi interes i lijepo je čuti da se veliki klubovi raspituju za mene jer onda očito nešto radim dobro, ali trenutno sam koncentriran samo na Dinamo, a vidjet ćemo što budućnost nosi.

Marko ima dodatni motiv biti u što boljoj formi u idućim mjesecima, a to je Europsko prvenstvo u Francuskoj gdje Marko sigurno ima svoje mjesto: - Imamo stvarno odličnu reprezentaciju, igrače koji igraju u najboljim klubovima svijeta i to tamo igraju važne uloge tako da vjerujem u dobar rezultat. Skupina je teška, svaka tekma će biti borba, ali svaku možemo dobiti i uz pomoć naših navijača kojih će sigurno biti napraviti veliku stvar – zaključio je Marko.

Ako još niste vidjeli, možete pogledati kako izgleda nova tetovaža Ante Ćorića.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene