Neviđena transformacija

UMRIJET ĆETE OD SMIJEHA "Predsjednica" u problemima postala hit!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Urnebesna snimka dovest će vas do suza!

Vizažistica Marina Mamić ne prestaje oduševljavati svojim sjajnim transformacijama. Da uz pomoć šminke može postati zaista bilo tko već je nebrojeno puta dokazala. Nakon što je svojim talentom osvojila Hollywood i glumicu Juliu Roberts, Marina je odlučila postati hrvatska predsjednica barem na jedan dan.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović "Ljepotica, ponos" Kolinda se povodom Dana žena prisjetila vlastitih riječi, no puno više pažnje privukla je fotografija koju je objavila!

Vrsna šminkerica pretvorila se u Kolindu Grabar-Kitarović i u videu odlučila kao "predsjednica" progovoriti o problemima koji je muče. Sjajan video inspiriran predsjedničinim pobjedničkim govorom oduševljava na prvu, a Marina je najavila i da će obraćanje "predsjednice" uskoro dobiti i svoj nastavak. Ne sumnjamo da će biti sjajan!

Za one koji još ne znaju, Marinine orginalne radove iz tjedna u tjedan gledamo i u showu "Tvoje lice zvuči poznato" gdje je zadužena za transformacije kandidata. Da joj posao itekako dobro ide dokazuju i njezine društvene mreže na kojima ima više desetaka urnebesnih transformacija među kojima je i ona u našeg nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene