SASVIM OBIČNE DJEVOJKE

NEZAMISLIVO Obamine kćeri u ulozi u kojoj ih ne biste očekivali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nasljednice američkog predsjednika još su jednom dokazale da su sasvim obične djevojke.

Iako su kćeri predsjednika SAD-a Malia i Sasha Obama već su nebrojeno puta dokazale da su prije svega sasvim obične djevojke koje žive, koliko im to teret slave dopušta, normalne živote.

Pogledaj i ovo showbuzz ŠTO NAKON BIJELE KUĆE? EMOTIVNO PISMO Sestre Bush pisale Obaminim kćerima: "Pridružujete se elitnom klubu!"

To dokazuje i posljednja informacija koja je procurila iz Bijele kuće. Obamine kćeri uskoro će se okušati u jednoj sasvim novoj ulozi u kojoj ih vrlo teško možemo zamisliti. Naime, djevojke će biti djeveruše na luksuznom vjenčanju Kristen Jarvis, inače bivše asistentice Michelle Obame, i Shauna Westa, bivšeg tajnog agenta Baracka Obame.

Na luksuzno vjenčanje par je potrošio 300 tisuća dolara što znači da će sve biti prvorazredno, a glamur i raskoš prštat će na sve strane. Za zabavu gostiju bit će zadužene R&B zvijezde Ledisi, Eric Benet i Kenny Larrimore kao i DJ B-Hen.

Na vjenčanje stiže i Michelle Obama, koja je nedavno oduševila javnost imitacijom svog supruga Baracka.

Ne sumnjamo da će se djevojke sjajno snaći u ovoj ulozi kojoj se neizmjerno vesele. Veselje će zasigurno biti još i veće ako jedna od Obaminih kćeri ulovi buket i time postane sljedeća na redu za udaju. Pitanje je samo što će njihov otac reći ako do toga zaista dođe.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene