Golemi uspjeh

Prvi smo došli do Riječanke o čijem uspjehu bruji cijela zemlja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Riječanka Maja Kereš ostvaruje golemi uspjeh u Americi. Pleše s najvećim svjetskim zvijezdama.

Lijepa i talentirana Maja Kereš našla se u novom spotu Fergie - M.I.L.F. i tako zaokupila pažnju u rodnoj Hrvatskoj. Riječanka već neko vrijeme živi u SAD-u, a u kratko se vrijeme uspjela istaknuti među tisućama plesačica. U spotu Fergie završila je skupa s Kim Kardashian, Alessandrom Ambrosio, Amber Valettam, Chrissy Teigen i Ciarom. Maja je bila među četiri prateće plesačice. Ipak ovo nije njezin prvi uspjeh jer već je plesala za Justina Biebera, Roba Thomasa te brojne druge.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

'U Americi sam završila tako da sam najprije ujesen 2011. upisala ISVP plesni program za internacionalne studente u Broadway Dance Centre-u u New Yorku gdje sam provela 9 mjeseci i tu je već moj talent bio prepoznat kroz raznorazne angažmane. Tada sam prvi put čula i zainteresirala se/raspitala za artist vizu. Nakon toga bila sam u još jednom tromjesečnom posjetu New Yorku (radi plesne edukacije) 2013. i tada sam započela dugotrajni proces. 2014. sam artist vizu dobila te se na jesen preselila u New York City, potpisala sam ugovor s agencijom i krenula puniti CV' prepričava Riječanka Maja koja se svakodnevno za angažman bori s tisućama drugih plesača.

'Nakon godine dana u NYC preselila sam u L.A. Ovakve angažmane i je i nije teško dobiti. Teško je u LA-u gdje ima mnogo plesača i konkurencija je ogromna! Audicija ima more, ali ima još vise plesača koji se natječu za jednu te istu poziciju. Kažu da treba jedna do dvije godine da te krene u životu i plesnoj industriji, a evo ja nisam ovdje niti godinu dana, tako da sam zaista sretna zbog toga' objašnjava Maja čiji je talent prepoznat i Hrvatskoj gdje je, između ostalog, nastupala sa Severinom.

'Usporedba angažmana u Hrvatskoj i SAD-u? Hm, definitivno je drugačije, ovdje je cijela produkcija puno skuplja i na višem nivou, barem projekti kojih sam ja bila dio, i osim toga, puno više se cijene plesači i što je najvažnije, po meni, njihovo vrijeme. Općenito se cijeni vrijeme koje netko uloži da bi izvršio neki posao. Tako da za bilo kakav projekt koji rade, plesači su plaćeni po probi i po nastupu ili danu snimanja, osigurana im je hrana i voda na setu, odvojena garderoba i još mnogo sitnih detalja na koje ne biste ni pomislili koliko puno znače jednom plesaču', opisala je Maja život jednog plesača u dalekoj Americi.

'Amerika je trenutno moja destinacija jer pruža sve ono sto trenutno želim raditi vezano za ples, ali isto tako mislim da me srce nakon još nekoliko godina provedenih ovdje vuče za povratkom doma. U Rijeci sam suosnivačica Plesnog centra K2K koji djeluje već 3 godine te bih se voljela posvetiti edukaciji mlađih naraštaja, koreografiranju i kreativnom vodstvu i suradnji s nekim novim umjetnicima, na razini Hrvatske i Europe. Definitivno bih voljela nastaviti putovati, ali sa sjedištem u Hrvatskoj', tako Maja kaže, no hoće li ju u Americi zadržati neki dobar angažman poput ovog za spot Fergie koji je odjeknuo u javnosti, ne zna ni ona sama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene