Nekad bio biljeter

ON JE NOVI MILJENIK ŽENA Prezgodni Lujo osvaja neodoljivim osmijehom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijep, šarmantan, mlad. Lujo Kunčević talent je naslijedio od svojih poznatih roditelja. Otkrio nam je sve o svojoj prvoj većoj ulozi, ali i privatnom životu!

'Zlatni dvori' ove jeseni krenut će s prikazivanjem na Novoj TV, a sjajnoj glumačkoj ekipi pridružio se i zgodni, mladi glumac Lujo Kunčević. Rođenjem je Kunčević naslijedio talent - sin je redatelja Ivice Kunčevića i glumice Biserke Ipše, a upravo zbog nje je, kaže, neko vrijeme izbjegavao glumu.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrio nam i kakve ulete ima ZGODNI GLUMAC OPET SINGLE 'Na kraju više nije išlo'

'Izbjegavao sam baviti se glumom upravo zbog mame, ali kako sam počeo raditi kao biljeter u kazalištu, stvorila se velika ljubav prema teatru. Odlučio sam da to zaista želim, upisao sam Akademiju, i sad sam gotov s četvrtom godinom', priča lijepi Lujo za Dnevnik.hr.

U seriji 'Zlatni dvori' utjelovit će Jana Weltruskyja, prijatelja glavnog lika Petra, s kojim ima i produkcijsku kuću. 'On je prije svega šarmer, ali mislim da u načelu nije zao. U nekim elementima mogu se poistovjetiti s njime, u nekima ne, ali upravo to je čar glume', dodaje Kunčević. To mu je, kaže, prva veća uloga. 'Veseli me, ekipa je super, ne mogu se požaliti.

Izvrsna je produkcija, super su kolege, jako su susretljivi. Na setu je sjajna atmosfera', kaže glumac.

Iako svojim izgledom i šarmom ima veliki zavodnički potencijal, morat ćemo vas razočarati! Lujo je u sretnoj vezi već dvije godine. Šarmantna Dubrovkinja zarobila je njegovo srce prije dvije godine. 'Imam curu, usretnoj sam vezi dvije godine. Bili smo godinu dana u vezi na daljinu i bilo je teško. No, sada je stigla u Zagreb, sada uživamo u blagodatima blizine', otkriva nam Kunčević. Upravo s njom će, dodaje, uživati u ljetnim radostima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene