Velika sreća

Zaručila se Lucija Lugomer: "Mama, znam da me gledaš i da plačeš skupa sa mnom"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijel Grlić kleknuo je pred Luciju nasred Straduna. Tako se poznata plus size manekenka zaručila nakon dvije godine veze.

Poznata hrvatska plus size manekenka, Lucija Lugomer, obavijestila je svoje obožavatelje i prijatelje da se zaručila. Njen Danijel zaručio ju je tijekom odmora u Dubrovniku, nasred Straduna.

Pogledaj i ovo Lucija Lugomer - 1 sreća velika! Naša najpoznatija plus-size manekenka raznježila pratitelje obiteljskom fotografijom, a usput je otkrila i ime novorođenog sina!

"Sretna sam što s velikim ponosom mogu reći da mi se jučer kasno navečer desilo ono što je tiha želja svake djevojke. Sretna sam što mogu reći da ću svoju budućnost provesti s najdivnijim čovjekom koji je moje srce uzeo već davno prije. Sretna sam svemu što nam dolazi! Hvala našim roditeljima koji nas podržavaju u svemu te nas uče da svakim danom budemo bolji i pametniji ljudi... i da, sada sam osjetila kako je to kad ti se noge 'odrežu na pola' od adrenalina, ali ja sam to morala napraviti u svom stilu - nasred Straduna! #Dubrovkinja. Mama, znam da me gledaš i da plačeš od sreće skupa sa mnom", napisala je Lucija uz fotografiju na kojoj pozira sa zaručničkim prstenom!

Lucija je u vezi s Danijelom Grlićem već dvije godine. Žive zajedno i velika su si međusobna podrška.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene