Zgodne dame

LIJEPE KĆERI OPASNIH OČEVA Njima biste se teško usudili približiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zamislite samo koliko je teško bilo dečkima koji su htjeli izaći sa jednom od kćerki ovih glumaca.

Glumci poput Jean Claude Van Dammea, Arnolda Schwarzeneggera, Sylvestera Stallonea slove kao jedni od opakih glumaca Hollywooda. Mnogi se ne bi htjeli zamjeriti, pogotovo kada znaju da su očevi prekrasnih djevojaka. Zamislite samo koliko je teško bilo dečkima koji su htjeli izaći sa jednom od kćerki ovih glumaca.

Pogledaj i ovo Arnold Schwarzenegger - 2 Ima 76 godina Najpoznatiji snagator zabrinuo je pratitelje fotkom iz bolnice, no on se o svemu našalio: ''Sad sam kao Terminator''

Bianca Brigitte Van Damme, 25-godišnja kći slavnog glumca i bivše bodybuilderice Gladys Portugues naslijedila je od svojih slavnih roditelja ljepotu, ali i mišiće. Kaže kako se od malena bavi glumom i borilačkim vještinama. Oduvijek je sanjala o nastupu na Olimpijadi, ali zbog ozljede je bila spriječena u ostvarivanju svog sna. S ocem je glumila u nekoliko njegovih filmova, ali je uglavnom držala distancu od medijske pažnje.

Znate li koja je ljepotica osvojila opasnog Hrvata? Pročitajte priču o lijepoj Amerikanki.

U jednom intervjuu je izjavila kako ne želi biti sjena svojih roditelja te da ne voli ići lakšim putem. Bori se sama za svoja postignuća, a kada ide na audicije ne predstavlja se tatinim prezimenom. Mlada 26-godišnja Katherine Schwarzenegger je najstarija kći Arnolda i Marie Shriver. Prije četiri godine diplomirala je komunikacije i novinarstvo u Kaliforniji. Sa 20 godina napisala je knjigu u kojoj opisuje svoj životni put i ohrabruje druge žene da steknu samopouzdanje. Katherine trenutno piše blogove i kolumne.

Sistine Stallone, kći je slavnog glumca i bivšeg modela Jennifer Flavin. Sistine kaže kako je naslijedila tatin humor i radnu etiku, a od majke očigledno izgled. Prošle godine pojavila se u američkom Teen Vogueu, a nastavlja se i dalje probijati na modnu scenu. Kaže kako ju je otac naučio kako da udari dečka i obrani se, te da joj ne dozvoljava da izlazi s dečkima.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene