U Zlatnim dvorima

UPOZNAJTE DEBITANTICU Lijepa Lana stiže u hit seriju i odmah izaziva svađu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zgodna Lana Ujević prvi put nastupa pred televizijskim kamerama. Utjelovit će Martinu Begovac, Petrovu sestru.

U svojem debitantskom nastupu pred televizijskim kamerama, mlada glumica Lana Ujević tumačit će ulogu Martine Begovac, Petrove sestre i Vinkove mezimice koja će odmah po dolasku izazvati obiteljsku svađu, ali i sprijateljiti se s Anom.

Pogledaj i ovo showbuzz PROBAJTE POGODITI BAŠ JE SKROMNA Znate li što popularna glumica želi za rođendan?

Ovaj tjedan u 'Zlatnim dvorima', na veliku radost svih Begovaca, u Zagreb stiže Petrova mlađa sestra Martina, koja doputuje iz Londona gdje studira psihologiju. Kao što će gledatelji ubrzo vidjeti, Martina je inteligentna mlada žena koja se nerijetko služi sitnim lažima kako bi zabavila samu sebe - „krase“ je britanski smisao za humor, njemačke radne navike, no sklona je laži i preuveličavanju. Iako je Vinkova mezimica, jedina stvar koja uzrokuje nesuglasice među njima je Petar, jer smatra da bi ga roditelji trebali podržati u ostvarivanju životnih snova.

Martina će se vrlo brzo sprijateljiti s Anom i navijati za vezu između nje i svojega brata, no prije toga će izazvati opću svađu u obitelji kada, misleći da je Irena izbacila Helenu iz kuće, dovede Helenu na obiteljski ručak. Martinin dolazak također će donijeti i novo uzbuđenje u Ivanov život. Naime, već od njihova prvog susreta nakon dugo vremena bit će očito da njih dvoje gaje simpatije jedno prema drugome, iako će se Ivan osjetiti nesigurno kad Martina popravi auto na putu prema selu, a on uz nju izgleda bespomoćno. Ivan će se potruditi dokazati svoju muškost uz Petrovu pomoć, no pitanje je koliko će u tome biti uspješan...

Gledatelji će u ulozi Martine Begovac gledati mladu glumicu Lanu Ujević, kojoj je ovo prva glumačka uloga u dramskoj seriji: "Nikada prije nisam stajala pred kamerama, a kamoli glumila pred njima i bila sam jako uzbuđena kada sam saznala da sam dobila ulogu jer nisam znala što me čeka. Sada mogu reći da mi je ovo jedno od najljepših iskustava u životu dosad i da zaista uživam. Atmosfera na setu je divna. Radimo, zabavljamo se i svi su vrlo susretljivi i uvijek spremni pomoći."

Nakon događaja kojima su mnogi odnosi omiljenih likova stavljeni na kušnju, gledatelji sljedeći tjedan imaju priliku doznati hoće li Ana prijeći preko činjenice da joj je Petar cijelo vrijeme lagao i da joj je počeo pomagati samo zbog oklade. Dok je Petar svjestan da se mora dobro potruditi kako bi ponovno zadobio njezino povjerenje, Ana se pokušava distancirati od njega, iako joj to na trenutke ne polazi za rukom, posebice kada zajednički počnu pisati pjesmu i gotovo se poljube. S druge strane, odnos između Žane i Nikole postaje sve prisniji.

Žana počne oblijetati Nikolu, a on se silno trudi njihovu aferu držati tajnom. Međutim, sav trud će mu pasti u vodu kad ih Vinko ugleda zajedno. Hoće li Vinko reći Fedoru što je vidio? Žani nije dosadno jer je u kratko vrijeme nakon dolaska u Slavoniju “sakupila” više kandidata za intervjue za svoj časopis. Neki intervjui proći će glatko, a neki baš i neće – primjerice, intervju s Holcerom očekivano će završiti neslavno, što će dovesti do toga da on uvrijeđeno najavi rat ni više ni manje nego – Heleni! Čime će Helena to zaslužiti? Uz odgovore na sva pitanja, gledatelji će sljedeći tjedan također imati priliku saznati i koga će Zlatan Zuhrić Zuhra glumiti u epizodnoj ulozi!

Stoga ne propustite pogledati seriju 'Zlatni dvori', od ponedjeljka do petka na programu Nove TV!

Zlatne dvore gledajte od ponedjeljka do petka u 21:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti o seriji i glumcima pratite na Facebooku i Instagramu.

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene