Zavirite u njen svijet

Uživa u životu i ne skriva se 'Mislim da se ne treba sramit svoga tijela'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević ponekad zna objaviti i fotku na kojoj se vidi malo više gole kože.

Lana Jurčević voli svoj život i uživa u životu. Putovanja, fina hrana, druženje s prijateljima, vježbanje, šminkanje i naravno glazbeni nastupi dio su njezine svakodnevnice, a dio njezinog svijeta možete postati ako zavirite u njezin profil na Instagramu.

Pogledaj i ovo Igor Mešin i Filip Detelić - 3 Ne pokušavajte to kod kuće Pogledajte što je Igor Mešin od muke napravio jer su mu zabranili da se zabavlja: "Hoćeš malo vode, brate?"

'Meni je jako važan. Ne samo Instagram, nego i Facebook i Snapchat. Vremena su se promijenila i ovo su novi oblici komunikacije sa ljudima koji te prate i podržavaju i ja se stvarno maksimalno trudim ljudima dati sadržaj koji će im biti zanimljiv. I ono što želim jest ljudima se približiti kao osoba. Moj posao mene ne definira. Ja nisam pjevačica, ja sam osoba koja ima svoje afinitete, hobije, stvari koje je zanimaju i želim se ljudima približiti kao osoba ne nužno kao pjevačica, kaže Lana koja ponekad zna objaviti i neku fotku na kojoj se vidi malo više gole kože.

 

 

Peglaj peglaaaaaaaj @bagatinclinic snap@lana_jurcevic #bagatinclinic #medcontour

A video posted by Lana Jurcevic Official (@lana_jurcevic) on

 

'Mislim da se ne treba sramit svoga tijela, pogotovo ako se netko bavi sportom i ako ulaže određeno vrijeme i trud i znoj da bude fit. Naravno da mislim da u svemu imam mjeru po nekim svojim kriterijima i ako dođete na moj Instagram možda ćete naći jednu od sto golišavijih fotografija što ne znači da sam protiv toga. Dapače, ja uvijek volim vidjeti lijepu ženu', kaže Lana koja će nas ove sezone zabavljati u showu Tvoje lice zvuči poznato.

Osim u transformacija Lane Jurčević, uživat ćemo i u nevjerojatnim transformacijama Hane Hegedušić, Damira Kedže, Filipa Dizdara, Mattea Cetinskog, Žanamari Perčić, Fila Tilena (Slavena Berića) i Ane Maras Harmander.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene