Pohvalila se

NOVE GRUDI LANE JURČEVIĆ Pjevačica iznenadila obožavatelje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prelijepa Lana voli eksperimentirati sa svojim izgledom. Nastup u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' dodatno potiče tu njenu stranu.

Lana Jurčević našalila se na snimanju showa 'Tvoje lice zvuči poznato' i isprobala umjetne grudi. Lijepa Lana o silikonima ne treba niti razmišljati, no sigurno je zabavno poigrati se s rekvizitima na snimanju najzabavnijeg showa u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić povratak u 2006. Luka Nižetić vratio omraženu frizuru: "Svi su se grozili i molili me da se ošišam, ali ja sam rekao ne!"

'Za koju epizodu bih mogla ovo iskoristiti?', pitala je Lana svoje pratitelje na Instagramu gdje je objavila video sebe i svojih umjetnih grudi.

Za njih će morati pričekati neku ženstveniju ulogu, kakva zasigurno nije ona u kojoj će se naći večeras. Naime, Lanu večeras očekuje nastup u ulozi Boney M-a, čim je, kaže, došla na svoje.

Tvoje lice zvuči poznato gledajte nedjeljom od 20:10 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

 

Za koju epizodu #tlzphr bi mogla ovo iskoristiti :-D? Pripremite se sutra za #VrtiMiSeMajica poklon!! _______________________________ Veceras repriza na Novoj TV sa Shakirom, a sutra sam Boney M (sexy, dlakavi, cupavi, crni tip :-) Dosla sam na svoje! wooo hoooo!

A video posted by Lana Jurcevic Official

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene