Sve ostaje u obitelji

SJEĆATE LI SE KRISTIANA? Devet godina nakon smrti Toše ima nasljednika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nećak slavnog glazbenika Kristian Ristevski nakon dugih devet godina ponovo se vraća glazbi.

Devet godina nakon smrti Toše Proeskog nećak Kristian Risteski odlučio je krenuti njegovim stopama. Iako je nakon tragedije prestao svirati gitaru i uzeo odmak od glazbe talentirani 18-godišnjak nedavno je odlučio da je pravo vrijeme za njegov povratak u glazbene vode.

Pogledaj i ovo Toše Proeski Osvanula na Instagramu Nikad viđena fotografija neprežaljenog Toše Proeskog rasplakala je njegove obožavatelje: "Zaspale su oči lijepe..."

Kristian, kojeg smo upoznali još kao dječaka nakon što se pridružio Toši Proeskom u pjesmi "My Little One", uskoro kreće u London gdje će snimati pjesme na engleskom jeziku u suradnji s poznatim britanskim producentom Andyjem Wrightom. S Wrightom, inače bivšim članom grupe Simply Red, surađivao je i Toše na svom posljednjem albumu "The hardest thing".

 Ovaj album posthumno je objavljen 2009. godine i na njemu se nalazi duet kojeg je Toše otpjevao s Kristijanom neposredno prije smrti. Tijekom života Toše je Kristiana često hvalio i govorio da bi volio da ga upravo on jednog dana naslijedi, a čini se da mu se sad ta želja i ostvaruje.

Poklanjamo Tošine snimke. KLIKNITE OVDJE jer možda baš vas iznenadimo.

Osim gitare, Kristian svira i bubnjeve, a od ove godine na Fakultetu za audiovizualne umjetnosti u Skopju studira smjer Interpretacija popularne glazbe na kojem se proučava glazbena produkcija. Vijest o Kristijanovom povratku glazbi posebno je oduševila Tošine obožavatelje koji s nestrpljenjem očekuju njegove glazbene uratke.

 Može li ovaj mladić nadmašiti uspjeh neprežaljenog makedonskog slavuja teško je za predvidjeti, no sigurni smo da je Toše već sad beskrajno ponosan na njega.
OVDJE pročitajte i tužnu priču o Tošinom odlasku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene