Kakve dame

Okupili najljepše Hrvatice: Zašto su sve one na jednom mjestu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dizajnerski dvojac eNVy room predstavio je novu kolekciju.

Sinoć je u eNVy room showroomu u društvu prijatelja, medija i brojnih uzvanika predstavljena nova kolekcija, koju čine 20 prêt-a-porter komada i pet vjenčanica. Uvijek intrigantnu i zanimljivu modnu scenu uljepšale su i brojne dame društvenog života i velike zaljubljenice u eNVy room kreacije poput Bojane Gregorić, Mije Kovačić, Judite Franković, Tatjane Jurić i mnogih drugih.

Pogledaj i ovo Tihana Harapin Zalepugin, Kristina Krepela i Korana Gvozdić (Matija Habljak/PIXSELL) Show za pamćenje Okršaj ljepote: Domaće dame nisu htjele propustiti modni spektakl eNVy rooma!

Među uzvanicima bili su i Ivan Šarić te Korana Gvozdić. Veseli zaručnici uvijek su sretni i nasmijani, a svoje raspoloženje i ovog su puta podijelili s drugima. U njihovom društvu zablistala je i glumica Kristina Krepela te njena kolegica Bojana Gregorić Vejzović. Mia Kovačić također se sjajno zabavila, a reviju nije propustila ni Judita Franković. Dizajnerski dvojac okupio je na jednom mjestu neke od najljepših Hrvatica. A kako i ne bi kad njihov rad one obožavaju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene