Nova ljubav

LJUBI MLAĐEG Slavna starleta uhvaćena u strasnom zagrljaju košarkaša!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Khloe Kardashian odustala je konačno od braka s Lamarom Odomom. Nakon teškog životnog perioda, čini se da se konačno prepustila ljubavnoj sreći.

Khloe Kardashian imala je prilično romantičan doček Nove godine. Naime, mlada reality zvijezda konačno je pronašla sreću u ljubavi pa je dočekala 2017. u društvu svog dečka Tristana Thompsona u Miamiju. Izašli su u provod, a Khloe je na Instagramu objavila i nekoliko zajedničkih fotografija. Zgodni košarkaš grlio je i ljubio atraktivnu Khloe, a ona je uživala u svakom trenutku.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - voštana i prava (Foto: Profimedia) Plastik fantastik Voštana figura Khloe Kardashian puna je plastike kao i ona: Možete li prepoznati koja je prava?

To i ne čudi, budući da je iza nje težak i buran period. Khloe je finalizirala razvod od košarkaša Lamara Odoma u prosincu, a sve nakon što je Odom skoro preminuo uslijed predoziranja. Khloe je i tada bila uz njega, unatoč narušenim odnosima. No, kada se vratio starim navikama,Khloe je odlučila odustati i rastati se. Otad se otvorila prema novim prilikama, upoznala Tristana i počela vezu. Proveli su sve protekle blagdane zajedno pa možemo zaključiti da im zasad sjajno ide.

 

Happy New Year!!! May you always be surrounded by the love you are deserving of! May Gods blessings continue to rain on us all!

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene