Detalji tajnog života

DOSAD NEOTKRIVENA PRIČA: 'Bilo je to prvi puta da sam je vidjela kao ženu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Protekle je godine bivši Olimpijac Bruce Jenner šokirao svojom promjenom spola, a Kendall Jenner sada je ispričala svoju verziju te priče.

Kendall Jenner postigla je velik uspjeh i dobila priliku pozirati za novo izdanje prestižnog časopisa Vogue. Tom je prilikom progovorila o svom životu, odnosima u svojoj slavnoj obitelji Kardashian, a posebno o odnosu s ocem točnije sa Caitlyn Jenner.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner Ništa ga nije spriječilo Bio je olimpijac i glava kuće slavne obitelji, a onda je odlučio da želi biti žena!

 

 

What happens when you get your first @voguemagazine September issue cover. Filmed by @carloalbertoorecchia. See the full cover story in the link in my bio.

A video posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

 

Protekle je godine bivši Olimpijac Bruce Jenner šokirao svojom promjenom spola, 21-godišnja manekenka priznala je da joj je još uvijek pomalo neobično oca doživljavati kao ženu. No, otkrila je još neke do sada nepoznate stvari.

'Pomalo je ironično razmišljati o tome, njezina cijela transformacija bila je dosta teška za mene jer me on naučio svemu', počela je Kendall.

Ipak kaže da su se svi sad već naviknuli i da situacija nije čudna, ali u cijeloj priči ipak ima nešto čudno.

'Kad gledam naše slike postanem malo emotivna, bude mi teško, ali onda se sjetim da uz sebe imam jednu novu osobu koju volim', započela je priču.

Dugo se nagađalo o promjeni spola, a onda je jednog dana Bruce službeno objavio da od sada želi da ga zovemo Caitlyn. No, Kendall kaže da su ona i njezina sestra Kylie znale već neko vrijeme za to.

'Cijelog života smo je znale uhvatiti u nekim neobičnim situacijama, mislim da smo nekako oduvijek znale. Neko smo vrijeme Kylie i ja mislile da vara mamu jer je nosio lak za nokte i šminku. Jednom smo pronašle silikone. Pronašle smo i perike', ispričala je Kendall.

A onda je otkrila još detalja:

'Probudila bi se prije svih samo da bi se mogla obući kao žena i obavljati stvari po kući, one neke obične sitnice. Zatim bi se vratila u sobu, obukla se kao Bruce i vozila nas u školu, baš kao da je sve u najboljem redu', priča Kendall.

'Jednog sam se jutra probudila u četiri ujutro jer sam bila žedna. Spustila sam se u kuhinju i uzela bocu vode. Vraćala sam se u sobu kada sam vidjela tatu da se spušta po stepenicama s perikom, šminkom i štiklama – cijela oprema. Nije me vidio, a ja sam se smrzla od straha. Molila sam se da ne skrene lijevo jer će me vidjeti. Hvala bogu skrenula je desno i ne zna da sam ga vidjela te noći. To je bi prvi put da sam je vidjela kao ženu', ispričala je .

Uz sve to, Kendall tvrdi da je majka Kris cijelo vrijeme znala što se događa.

'Mama je znala. Znala je još od njihovog trećeg spoja', kaže mlada manekenka, iako Kris tvrdi da nije imala pojma da joj suprug ima takve sklonosti.

Ipak, cijela je obitelj uključujući i malu s naslovnice Voguea prihvatila novu situaciju i podupiru odluku koju je donijela njihova tata Caitlyn.

'Nismo osuđivali niti u jednom trenutku, ali malo je čudno kad vam tata postane žena i sve postane obrnuto. Neobično je to iskustvo', zaključila je Kendall.
 

 

Finally Free Lipstick is here!@maccosmetics 100% of sales go to Trans programs :) link to purchase is in my bio #maccaitlynjenner #finallyfree #transisbeautiful

A photo posted by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene