''Mi protiv nas''

Kedžo i Domenica predstavili predivnu baladu: Emotivna ljubavna pjesma s kojom će se mnogi poistovjetiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Domenica Žuvela i Damir Kedžo predstavili su baladu ''Mi protiv nas''.

Domenica Žuvela i Damir Kedžo u ponedjeljak su u ugodnoj i opuštenoj atmosferi popularne zagrebačke slastičarnice Torte i To u centru Zagreba, uz brojne prijatelje i kolege, predstavili svoj duet ''Mi protiv nas''. Brojni poznati rado su podržali talentirane glazbenike uživajući u novom duetu koji je uvertira u neke mirnije ljetne večeri. 

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

Damir Kedžo, mladi pjevač zavidnog raspona glasa i izuzetne muzikalnosti, pridružio se kao gost sve uspješnijoj Domenici, koja polako, ali sigurno zauzima zasluženo mjesto na glazbenim ljestvicama. Upravo ova prekrasna balada s nešto bržim ritmom i emotivnim ljubavnim tekstom pokazala je najbolje od njih dvoje i urodila kao savršena kombinacija i dokaz da pozitivna mlada energija spaja i stvara prekrasne stvari.

 

Glazbu i tekst pjesme potpisuje Ivan Huljić, a upravo s tom pjesmom prelijepa će Korčulanka ove godine nastupiti na Splitskom festivalu gdje će joj se na pozornici pridružiti Damir Kedžo. Pjesma je talijanskog izričaja, prilagođena ukusu publike koja prati Splitski festival i šire, i prirodni proces “glazbenog odrastanja” Domenice, dok se Damir Kedžo već jako dobro snalazi u takvim vodama, s obzirom na to da je s Kvarnera, a to je po defaultu regija koja inklinira tom profilu glazbe.

 

Otprije je poznato prijateljstvo obitelji Huljić i mlade Domenice, koja, iako je cijeli život u glazbi i iza sebe ima završenu Umjetničku Akademiju u Splitu, nije razmišljala o samostalnoj karijeri te je upravo na nagovor Ivana Huljića odlučila zakoračiti u te, nepoznate joj vode. Danas joj nije žao što se u sve to upustila jer je iz svega nastala prekrasna priča koja tek počinje. Uz grupe MadreBadessa i Magazin, pjevala je prateće vokale za Petra Grašu, Doris Dragović, Jelenu Rozgu, Danijelu Martinović, Mineu, Jolu… Simpatična i samozatajna Domenica priznaje da osim u pjevanju, istinski uživa u glazbenoj pedagogiji te svoje vrijeme posvećuje djeci i prenošenju znanja upravo najmlađima.

S ovom divnom ljubavnom pjesmom mnogi će se poistovjetiti i zasigurno će pronaći mjesto u srcima brojnih obožavatelja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene