Kakav dvoboj

HOĆE LI JOJ ODUZETI DAH? Tko će uspjeti oduševiti Indiru?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije nego krenu nevjerojatne transformacije osmero kandidata, Colonia i Slavonia band izvest će svoju hit pjesmu ''Zlatni dvori'', ujedno i naslovnu pjesmu sve popularnije dramske serije Nove TV, a Indira će potom sjesti sa žirijem i uživati u nastupima.

Četvrta epizoda popularnog showa Nove TV ''Tvoje lice zvuči poznato'' donosi još jedan dvoboj dvoje kandidata, a ovaj put u njemu će se naći joker izvođač Hane Hegedušić i Fil Tilen. Bit će zanimljivo vidjeti koga je Hana odabrala za svoju zamjenu, a ovotjedni joker i Fil Tilen, izvest će dva različita hita popularne Colonie. Neće im biti lako nastupiti pred zahtjevnim žirijem, a pogotovo jer će se Tomi in der Mühlenu, Sandri Bagarić i Goranu Navojcu pridružiti i Indira Levak koja će također komentirati i ocjenjivati svoje imitatore.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Indira će se ovom prigodom imati priliku prisjetiti i dva različita razdoblja svoje karijere, jer će jedan natjecatelj izvesti pjesmu ''Oduzimaš mi dah'', a drugi Colonijin hit ''Ti da bu di bu da''. Fil Tilen je komentirao gledajući spot i Indirin nastup koji će morati ''skinuti'': ''Ona meni izgleda toliko markantno, da mislim da joj kažeš neku krivu riječ da bi te nokautirala.'' Hoće li Fil Tilen, koji ovaj put po prvi put u showu ulazi u štikle i haljinu, uspjeti dočarati jedinstvenu Indirinu energiju i karizmu, tek ćemo vidjeti. ''Mislim da je moj joker bolji.", tvrdi pak Hana.

Prije nego krenu nevjerojatne transformacije osmero kandidata, Colonia i Slavonia band izvest će svoju hit pjesmu ''Zlatni dvori'', ujedno i naslovnu pjesmu sve popularnije dramske serije Nove TV, a Indira će potom sjesti sa žirijem i uživati u nastupima.

Ove nedjelje vidjet ćemo kako se Ana Maras Harmander transformira u Thompsona, a Kedžu pak nakon što je u prošloj epizodi bio Ariana Grande čeka pretvorba u zavodnika Toma Jonesa.

Na binu showa stat će i Justin Timberlake kojeg će utjeloviti Filip Dizdar, dok će Lana Jurčević postati Andrea Šušnjara jer je dobila zadatak izvesti pjesmu Magazina ''Kemija''. Matteo Cetinski ima zadatak dočarati koncertnu atmosferu Parnog valjka, dok će hit ''Jai Ho'' Pussycat Dolls izvesti Žanamari Perčić. Nakon što je Žanamari vidjela što joj je gljiva donijela, priznaje da se malo uplašila: ''Toliko seksi žena koje super plešu, a sad ja to jedna moram utjeloviti.''

Ne propustite novu emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje u 20 sati!

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene