spektakl u Areni

BIEBER ODUŠEVLJEN "Jedinstveni ste! Obećajem da ću se vratiti ponovno!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Justin Bieber koncertom je opravdao očekivanja svojih fanova, a najavio je i povratak u Hrvatsku.

Zagrebačka Arena večeras je gorila! Justin Bieber konačno je stigao u Hrvatsku i publici priredio neviđeni spektakl. Dvije predgrupe, nastup na dvije pozornice s više od pedeset plesača, prateći bend i rijetko viđeni vizualni efekt potvrdili Bieberov status megazvijezde. Koncert je otvorio spektakularno, baš kao što i priliči velikim zvijezdama. Na pozornicu se spustio iz zraka u staklenom kavezu i pjesmom "Mark my words" započeo koncert.

Pogledaj i ovo Justin Bieber pa kako vrijeme leti! Znate li koliko Justin Bieber ima godina? Obožavatelji u nevjerici nižu komentare: "Ma nemoguće, ostarjeli smo..."

Pokazao i ostale talente

Osim najvećim hitovima, Bieber je publiku počastio i nevjerojatnom svirkom koja je atmosferu dovela do usijanja. Svoje umijeće prvo je pokazao na gitari, a nakon laganica na gitari zasvirao je i bubnjeve i zaradio ovacije.

OVDJE pročitajte što je Justin noćas pio i što je jutros radio u Zagrebu.

"Hvala vam svima na potpori i ljubavi koju mi večeras pružate. Osjećam da je ovo kuća puna ljubavi. Zahvalan sam što sam ovdje", kazao je Bieber oduševljen publikom koja ga je dočekala.

 

Video of Justin Bieber performing in Zagreb, Croatia. (November 9) #PurposeTour #PurposeWorldTour #PurposeTourZagreb #PurposeTourUpdates

A video posted by Purpose Tour Updates (@purposetourdiary) on

Talentirani 22-godišnjak pokazao je i svoje plesno umijeće, a njegove akrobacije ostavile su publiku u transu. Naime, na drugoj pozornici koja je bila nekoliko metara u zraku samo za Justina postavljeni su i trampolini. Publika je tako imala priliku vidjeti njegov impresivan salto kojim je dodatno podigao atmosferu.

Princ popa, kako ga mnogi nazivaju, nastupio je pred više od 18 i pol tisuća ljudi, a njegov zagrebački koncert rasprodan je tek što su organizatori najavili Bieberov dolazak u Hrvatsku u sklopu europske turneje "Purporse". Iako su čekali gotovo godinu dana od najave, Biberovi strastveni fanovi - znani i kao Belieberi, na kraju nisu ostali razočarani. Razočaran nije bio ni Bieber koji je hrvatskoj publici obećao povratak.

"Jedinstveni ste. Nikada vas neću zaboraviti. Doći ću ponovo", najavio je Bieber i otišao s pozornice. No, vrisak obožavateljica natjerao ga je na bis koji je prštao seksipilom. Pjesmu "Sorry" Justin je otpjevao pod umjetnom kišom i rasplamsao maštu obožavateljica. Na kraju koncerta uzeo je hrvatsku zastavu i njome se ogrnuo i na taj način najbolje zahvalio publici.

Da je doista riječ o jednoj od najvećih zvijezdi današnjice govore i podaci da su karte za ovaj koncert kupljenje u čak 26 zemalja uključujući i daleku Australiju, Ameriku, Kanadu, Grenland i Brazil. Najviše ulaznica izvan Hrvatske prodano je, sasvim očekivano, u susjednoj Sloveniji.

Zbog Biebera stigla iz Australije

Ispred Arene od jutra je vladala prava Bieberomanija. Tisuće fanova kampiralo je ispred ulaza ne bi li zauzeli što bolja mjesta i tako bili što bliže svome idolu. Jedna od strastvenih obožavateljica Justina Biebera koju smo zatekli ispred Arene je samo zbog Biebera stigla je iz Australije. "Vrlo sam uzbuđena. Ovo nije moj prvi koncert Justina Biebera. Jedva čekam da ga ponovno vidim. Osjećam se kao da sam u snu. Ne mogu dočekat da vidim njegovo tijelo i lice. Mislim da ću se rasplakati, rekla je Tina koja zna sve njegove pjesme. "Ovo je preveliko uzbuđenje za mene. Sama sam došla, moji prijatelji su ostali u Australiji. Došla sam samo zbog Justina", uzbuđeno je priznala Tina iz Pertha.

Nakon koncerta Bieber će se uputiti u jedan od tri luksuzna hotela u kojima je rezervirao apartmane pod tajnim imenom kako bi izbjegao horde obožavatelja. U Zagrebu će navodno ostati i sutra s obzirom da mu je idući koncert tek u petak u Poljskoj. Dan će provesti odmarajući i isprobavajući hrvatske delicije među kojima su jadranska riba i štrukle.

Podsjetimo, kanadska megazvijezda u Zagreb je sletjela nešto iza 17 sati. Iako je njegov dolazak bio najavljen za 14 sati slijetanje je prolongirano. Naime, glazbenik je tražio, kako saznajemo, da sleti na vojni dio aerodroma gdje inače slijeću Vladin i predsjednički avion, no tu mu želju nisu mogli ispuniti zbog gužve.

 Inače, turneja "Purpose" prva je svjetska turneja koja je stigla u Hrvatsku nakon one grupe U2 prije sedam godina, a zbog neviđenog interesa za koncert Bieber je postao jedina svjetska zvijezda koja je rasprodala Arenu čak četiri mjeseca prije koncerta. Iako je tek na polovici, Bieberova turneja već sad obara rekorde zarade, a pretpostavlja se da će njena zarada, nakon rasprodanih 135 koncerata u 105 gradova diljem svijeta, biti nevjerojatnih 150 milijuna eura.

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene