Ima svega

MOŽE LI JADNIJE? Mlada 'milijarderka' uhvaćena u laži. Samo glumila bogatstvo?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Julia Stakhiva izjavila je da ima odjeću vrijednu dva milijuna funti te da leti avionom u Moskvu na frizuru. No, čini se da je sve bila samo laž...

Sjećate se 23-godišnje Julije Stakhive, koja je iziritirala britansku javnost tvrdeći da je toliko bogata da avionom putuje u Moskvu na frizuru? E pa izgleda da je djevojka - sve izmislila. Mlada Ukrajinka pojavila se u showu 'The Morning' gdje je govorila o svom novcu i načinu života.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakva raskoš Mladi Srbi hvale se bogatstvom na društvenim mrežama

Rekla je i da njen otac proizvodi hranu te je jako bogat, pa ona ima garderobu vrijednu dva milijuna funti. Pojavila se u emisiji zahvaljujući svom angažmanu u showu 'Rich Kids of Instagram', gdje ona i nekolicina ostalih pokazuju kakav je lifestyle bogate mladeži. U emisiji je, osim cijene garderobe, priznala i da je dosad na ljepotu i zahvate takve vrste potrošila čak 180 tisuća funti. No, uhvaćena je u laži. Luksuzni dom koji je u emisiji predstavila kao svoj, i u kojem se fotografirala na Instagramu, zapravo je iznajmila na nekoliko dana - očito za potrebe snimanja emisije. Ne samo to, nije iznajmila cijeli stan, već samo sobu, a kamere u stan pozvala dok vlasnice nije bilo.

Pročitajte i koja to hrvatska pjevačica sve više mami uzdahe na Instagramu.

Isfrustrirana Marina Hyde izjavila je za Guardian da je Julia iznajmila stan na kratki period od njene svekrve. Bila je bijesna kad je vidjela Juliju kako s mačkom pozira na krevetu. 'Prije par tjedana, Julia je iznajmila sobu u stanu moje svekrve, putem interneta, nije baš u stilu milijardera. Bilo je zanimljivo otkriti, da, dok je vlasnica stana bila na odmoru, Julia poziva kamere na posjed i iskorištava stan za reality. Brojne fotografije su, očito, također napravljen. Teško je odabrati vrhunac bezobrazluka, no rekla bih da je vrhunac fotografija Julije na krevetu moje svekrve', priča Marina.

Julia se od ove informacije obranila na sebi svojstven način. 'Ne živim tamo. Iznajmila sam prostor na kratko vrijeme. Trebala sam prostor za odjeću', rekla je djevojka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene