žali zbog svega

JAVNO PRIZNAO GRIJEHE "Kriv sam i sramim se. Naučio sam lekciju"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Josh Brooks javno se ispričao zbog agresivnog napada na bivšu djevojku Ameliu Clark.

Mladi pjevač Josh Brooks prije nekoliko dana zgrozio je javnost nakon što je u medije procurila informacija njegovom o fizičkom napadu na bivšu djevojku Ameliu Clark. Nakon jedne svađe natjecatelj britanskog X Factora svoju dugogodišnju djevojku brutalno je pretukao i slomio joj nos. Iako je u početku negirao optužbe, sada se ipak odlučio s njima suočiti i priznati krivnju.

"Iz dubine srca kajem se zbog svega. Shvaćam da je moj postupak bio u potpunosti neprimjeren i da sam dopustio da stvari krenu u neprihvatljivom smjeru. Kriv sam i sramim se", kazao je 17-godišnjak u intervjuu za The Sun.

Brooks je svjestan da je svojim postupkom razočarao svoje najbliže i da zbog svega mora preuzeti odgovornost.

"Ne znam kako se nositi s nekim emotivnim stvarima. U prošlosti sam išao na savjetovanje i mislim da sad ponovo trebam nekoga s kime ću razgovarati. Treba mi netko tko će mi pomoći da shvatim ovu situaciju i krenem dalje", iskreno je priznao Josh.

Agresivni ispad najviše je pogodio Joshovu baku koja je preuzela brigu o njemu i njegovom bratu blizancu Kyleu nakon što su ih roditelji, koji su bili ovisnici o heroinu, napustili. Josh kaže da ih baka oduvijek ih učila dobrim manirima i poštivanju drugih, te da unatoč obitelji iz koje dolazi svoje pogreške ne želi pripisivati njima.

"Znam da ne mogu promijeniti prošlost, no naučio sam jako važnu lekciju koju ću pamtiti do kraja života. Najvažnije je da ljudi shvate da u dubini srca i duše nisam nasilan i da zaista žalim zbog svega. Ne želim se braniti, opravdavati ili izvlačiti. Samo se želim ispričati i svima obećati da sam naučio lekciju", zaključio je za kraj Brooks koji je zbog svog nasilnog ponašanja suspendiran iz daljnjeg natjecanja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene