'Imam ufanje, imam vjeru!'

MARIO PETREKOVIĆ Na pozornicu izlazi kao joker Ane Maras

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O joker izvođaču ovisi plasman Ane Maras.

Ove nedjelje u popularnom glazbeno-zabavnom showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' gledatelji će prvi put moći pogledati joker izvedbu – novitet sezone. Naime, Ana Maras Harmander u posljednjoj je epizodi iskoristila joker za svoj nastup pa će se ovu nedjelju na pozornicu showa vratiti – Mario Petreković u ulozi Jennifer Lopez s pjesmom 'I Ain't Your Mama'.

Pogledaj i ovo Biserka Hajdek - 6 "Vi ste kraljica!" Simpatična umirovljenica pozvala je Luku Nižetića na svoj specijalitet, a nakon hit-showa svi je prepoznaju na ulici: "Ljudi su se zaustavljali, čestitali"

Kako će se snaći u ulozi latinoameričke pjevačice i s koliko će žara i energije Mario pristupiti transformaciji, gledatelji će moći vidjeti u nedjelju navečer. Bodove koje će osvojiti, pripast će Ani te o njemu ovisi njezin plasman u nedjelju.

„Ja se nadam, imam ufanje, imam vjeru“ rekla je Ana. Zašto ga je odabrala objasnila je na sljedeći način: „Zato što je najbolji i najbolja od svih po svemu. Bolji je, bolja je od mene.“ Svojevrstan odmor koji je dobila ovaj tjedan dobro joj je došao. „Trebalo mi je da se malo odmorim i da ne budem žena jedno vrijeme.“, rekla je Ana kroz smijeh.

Osim Marija koji se vraća na pozornicu najgledanijeg glazbeno zabavnog showa, u emisiji u nedjelju gledatelji će moći ponovo gledati Maju Šuput, ovaj put u ulozi gostujuće članice žirija. Nakon vlastitih nastupa u prošloj sezoni showa koje su drugi ocjenjivali, sada Maju čeka obrnuta uluga, a za svoju ulogu kao članice žirija najavila je da će biti fer. „Prije svega se veselim sjediti s prekrasnim tročlanim žirijem. Bit ću pravedna kakva uvijek i jesam. Netko mora dobiti i 4.“, uzbuđeno je najavila Maja.

Pobjednicu prve dvije emisije, Hanu Hegedušić, ponovno čeka izazov transformacije u muški spol za ulogu Julia Iglesiasa, dok Lanu čeka sličan zadatak i pretvorba u mlađeg sina Iglesiasa, Enriquea. Damir Kedžo isto mijenja spol i visinu svog glasa za ulogu Ariane Grande, a Matteo Cetinski svoje će vokalne sposobnosti prezentirati u liku Dine Dvornika. Fil Tilen otpjevat će neku od pjesama od Right Said Fred, a Filip Dizdar postaje Kasandra. Žanamari opet čeka muška izvedba i Đavoli.

Vrhunsku zabavu i nevjerojatne transformacije ne propustite ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru, i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene