ODGLEDAO NASTUP

REAGIRAO JASMIN STAVROS Je li Filip uspješno utjelovio njegov lik?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jasmin Stavros je u društvu svojeg dvojnika odgledao njegov nastup i dao stručni sud.

Nakon urnebesnog gostovanja u showu ''Petkom s Petkom'', gdje je Filipu Dizdaru dao instrukcije kako će ga najbolje odglumiti u showu Tvoje lice zvuči poznato, Jasmin Stavros je u društvu svojeg dvojnika odgledao njegov nastup i dao stručni sud.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

'Šta sam imao te kožne gaće? Skuhao sam se u njima', kroz smijeh je rekao Jasmin Stavros. 'Jako interesantno. I mogu ti reći da sam dosta mlado izgledao u ono vrijeme, hahaha, pomladio si me, dobro si to sve skupa izveo, svaka ti čast', zaključio je Stavros i dodao, 'Ahahahahha... Dobro je ovo kad zibaju glavom. Odlično!', priznao je Stavros.

Kako bi se preobrazio u Jasmina Stavrosa, Filip je imao pune ruke posla. 'Malo si me podcijenio, ali nema veze, haha', rekao je Stavros. No s obzirom na to da je Jasmin gostovao u In Magazinu uoči nedjeljnog showa, Filip mu je bio gost iznenađenja pa je plesne pokrete imao priliku učiti od Jasmina glavom i bradom.

'Vježbao sam. Ako mi opet naiđe transformacija u Jasmina, ovaj put ću biti puno bolji plesač', priznao je Filip Dizdar. Upravo je statičnost bila glavna zamjerka žirija, no Jasmin se s tim nije složio.

'Ti si odradio priču sa spota, a oni su tebe gledali kroz priču mojih koncerata. To se ne može mjeriti. Ako ćemo uspoređivati priču sa spota, ti si bio bolji ovdje nego ja na spotu. Ja sam bio puno statičniji u spotu nego što si bio ti, jer ja sam morao u spotu držati konja i ovo ono i nisam se previše šetao', rekao je Jasmin.

'E kako je bilo baratat s konjem, jel' bio pitom ili..?', pitao je Filip.

'Pa nije baš bilo najjednostavnije, bilo me strah čak povremeno, nisam znao i nisam nikad imao kontakt s konjem, ja sam bio dijete koje se odgajalo i nije vidjelo konja, niti je ikad držalo konja za ruku, ovaj za uzicu, niti ga je gladilo, pa kad mi je dao konja, ja sam bio izvan sebe, i to mi je bio najveći problem. I pored mene je stalno bio čovjek koji radi s konjem, koji ga je dresirao, tako da ga je stalno hranio sa šećerom i vikao miran, miran, miran, ali taj čovjek je bio nevidljiv', kroz smijeh je priznao Jasmin.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Osim na

službenoj stranici showa,

Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama

Facebooku

,

Instagramu

,

Twitteru

i

YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte

besplatno na novatv.hr.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene