"Bio sam u lošem stanju"

Oduševit će vas: Evo kako je Sean Penn spasio sina od pakla droge!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sean Penn poznat je kao zločesti dečko Hollywooda. Prošao je kroz sve i svašta, no kad su njegova djeca u pitanju, pokazuje jedno drugo lice.

Sin Seana Penna i Robin Wright prošao je kroz pakao ovisnosti, koji ga je mogao koštati čak i života. No, srećom, intervenirao je pametnim potezom slavni glumac, spasivši tako svog sina od totalnog ponora. Hopper Penn pristao je, naime, ići na liječenje nakon što mu je Sean postavio ultimatum - ili klinika ili ulica. Ispričao je to sami Hopper, sretan što su najgori dani iza njega.

Pogledaj i ovo Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) Bilo je tu svega Znamo je kao Jenny iz ''Forresta Gumpa'', a evo gdje je i kakav život vodi 27 godina od omiljenog filma

"Bio sam u vrlo lošem stanju. Svašta sam uzimao. Odlučio sam otići na odvikavanje nakon što sam završio u bolnici, a otac je postavio ultimatum - liječenje ili autobusna stanica. Odabrao sam ovo prvo", izjavio je Penn te dodao da je najgori period u životu napokon iza njega. Sretan je, kaže, što se izvukao.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene