Bilo joj je 15

OVAKO JE IZGLEDALA 90-ih Sigurno ne znate tko je ona

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nacija je u glas pjevala s njom.

Ove nedjelje pred Hanom Hegedušić je još jedna transformacija i to ovog puta u Danijelu Martinović dok je bila pjevačica grupe Magazin.

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara - 2 pa ostala je ista! Ispod 13 godina stare fotografije Andrei Šušnjari javila se i Doris Dragović, a evo i koji je razlog tog povratka u prošlost!

No, ono što je posebno zanimljivo je to da Hana i Danijela imaju zajedničku prošlost. Naime, još kao djevojčica Hana je pjevala u spotu grupe Magazin "Mir, mir do neba" i tamo se susrela s Danijelom.

"Bilo je to jako davno, snimali smo cijeli dan. Nije me impresioniralo snimanje spota s Magazinom jer sam ipak ja s tim ljudima rasla", rekla nam je Hana koja je u vrijeme snimanja spota imala 15 godina. U spotu pjeva i svira klavir, a kako je to izgledalo možete vidjeti u videu od 2:15 minute.

U šestoj epizodi showa Hana će otpjevati dvije različite Danijeline pjesme, ''Neka mi ne svane'' i ''Pleši sa mnom''.

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže - Facebooku, Instagram, Twitter i YouTube.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene