Ovo joj nije trebalo

"OČAJNA SI" Ljudi masovno popljuvali Gigi Hadid jer je ismijala Melaniju Trump!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gigi Hadid vodila je American Music Awards. Tijekom angažmana odlučila je imitirati Melaniju Trump.

Brutalno su na društvenim mrežama opleli po Gigi Hadid. Mlada manekenka vodila je American Music Awards te je tijekom angažmana odlučila imitirati Melaniju Trump.

Pogledaj i ovo Melania Trump - 3 Pogledajte kako izgleda Melania Trump svoju stariju sestru godinama je skrivala, a u Ameriku su odselile s istim snom, evo u kakvom su odnosu!

21-godišnja manekenka za te potrebe 'skinula' je istočnoeuropski naglasak i Melanijin specifični izraz lica. Našalila se potom na račun plagiranja govora Michelle Obame. "Volim svog muža, predsjednika Baracka Obamu. I našu djecu Sashu i Maliju", rekla je Gigi, aludirajući na govor koji je Trumpova žena održala na konvenciji Republikanske stranke, a koji je neodoljivo podsjećao na onaj Michelle Obame.

No, Amerikancima njen skeč nije sjeo. Dokazao se samo jedno - da bi se Gigi trebala držati manekenstva. "Ovo je bilo očajno, drži se manekensktva, očajna si". "Melania će biti prva dama SAD-a, ovo je najgori oblik nepoštovanja", smatraju tviteraši. Spomenuli su i da se nikad ne bi usudila ovako nešto napraviti da je Melania crna, odnosno druge rase. Gledatelji su, sve u svemu, popljuvali Gigi i njeno vođenje cijele ceremonije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene